fbpx

SMASHBOX COVER SHOT EYE PALETTE

Posted in Anmeldelser

Smashbox Cover Shot Eye Palette Smoky Metallic AnmeldelseJeg har glædet mig til at give disse smukke paletter lidt plads på min blog. Det her er nemlig de nye Smashbox Cover Shot Eye Palette – her i Metallic og Smoky. Det er en ny lancering fra Smashbox med 7 paletter, hvor der er 8 øjenskygger i hver.

Jeg så første gang Smashbox Cover Shot Eye Palette hos Tati på Youtube – og jeg blev så overrasket. Paletterne så nemlig ud til at indholde nogle virkelig gode kvalitetsøjenskygger og så var størrelsen på dem perfekte. Læs min anmeldelse af de to paletter, jeg har testet, lige her.

Smashbox Cover Shot Eye Palette Smoky Metallic Anmeldelse Smashbox Cover Shot Eye Palette Smoky Metallic Anmeldelse

Smashbox Cover Shot Eye Palette i Smoky og Metallic

Jeg har som sagt disse to paletter at teste – og det er to ud af syv mulige. Så der er god mulighed for at finde ens perfekte palette. Paletterne har to store øjenskygger i “basisfarver” og seks mindre øjenskygger. Paletten er samlet 7,8 gram – og der er derfor en mindre palette end man måske er vant til. Det gør den mere rejsevenlig og hjælper højst sandsynligt med at holde prisen nede. Disse koster nemlig kun 220 kr. stykket, hvilket er en fantastisk pris i mine øjne.
Desuden, prøv lige at se indpakningen. Den laver en farveeksplosion, når man bevæger den – alt for cool!

Lad os kigge lidt nærmere på de to forskellige paletter, som jeg har haft fornøjelsen af at anmelde.

Smashbox Cover Shot Eye Palette Smoky Anmeldelse Smashbox Cover Shot Eye Palette Smoky Swatches

Smashbox Cover Shot Eye Palette i Smoky

Smoky paletten er den lidt mere mørke og rock’n’roll palette. De to største farver er matte og der er en enkelt grå øjenskygge, Slayer, som også er helt mat. De resterende er shimmerøjenskygger – men shimmer på den der elegante måde, som glider over huden og ikke efterlader tydeligt glitter. Alle farverne er ekstremt pigmenteret og kun Big Night gav lidt problemer – men det er meget normalt med sorte øjenskygger. Den bygger dog helt fint op på øjenlåget, som må være det vigtigste.
Mine favoritter er uden tvivl Headline og STFU – så utroligt smukke og specielle farver! Især den grønne.

Smashbox Cover Shot Eye Palette Metallic AnmeldelseSmashbox Cover Shot Eye Palette Metallic Swatches

Smashbox Cover Shot Eye Palette i Metallic

Metallic paletten er mere afslappet i forhold til Smoky paletten. Her får man en masse smukke shimmerøjenskygger – alle holdt i forholdsvis naturlige farver. Denne palette, som navnet også indikerer, består udelukkende af metalliske øjenskygger, som glider let og smukt over huden. Alle var fløjlsbløde og nemme at blende ud. Pigmenteringen fejler bestemt heller ikke noget, som I kan se på mine swatches. Denne palette er perfekt til jer derude, som elsker lette og naturlige øjenskygger, som fanger lyset på ens øjenlåg, men aldrig ser for voldsomme ud.
Mine favoritter er Liquid Fire og Booty Call.

Jeg er allerede fan af disse paletter. Jeg elsker den gode størrelser og udvalget af øjenskygger i hver palette. Man får virkelig meget for pengene. Desuden gør udvalget af syv paletter det nemmere at finde den palette, man lige står og mangler. Jeg kan i hvert fald ikke sige om jeg er færdig med at samle på dem endnu. Smashbox er virkelig kommet med nogle stærke produkter!

Kunne I godt tænke jer at få fingrene i disse, kan I finde dem i Stylebox og udvalgte Matas butikker eller online på smashbox.dk til 220 kr. stykket.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produkterne er modtaget til test

10. marts 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.