fbpx

Smashbox Studio Skin Foundation og Concealer

Posted in Anmeldelser

Smashbox Studio Skin Foundation Concealer Anmeldelse DanmarkJeg har fået lov til at teste disse to nye produkter fra Smashbox. Det er deres Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Foundation og Studio Skin 24 Hour Waterproof Concealer. Smashbox er måske et mærke, som mange stadig ikke har et nært forhold til – men det vil jeg prøve at ændre. For de har nogle fantastiske produkter! Blandt andet med disse to.

Disse to produkter er begge udviklet med det i tankerne, at de skal holde ekstra længe på huden. På den måde slipper man for touch ups (psst, læs min guide til touch up af makeuppen lige her!). Derfor kommer man til at se frisk ud hele dagen. Foundationen har en holdbarhed på 15 timer og concealeren hele 24 timer på huden. Sådanne tider er dog altid svære for mig at gennemskue. For det er godt nok sjældent, jeg har samme makeup på i over 15 timer. Men produkter der er lavet til at holde længe på huden, har en tendens til bare at ligge bedre – også selvom man kommer til at svede lidt eller røre sig for meget i ansigtet. Og det gælder faktisk også dem her, som lover at være sweat-proof, transfer-proof og exercise-resistant. Nogle gode ting, hvis man godt kan lide en foundation og concealer, der bliver hvor den skal.

Smashbox Studio Skin Foundation og Concealer – en anmeldelse

Jeg har nu prøvet begge produkterne en del gange. Jeg har foundationen i farven 1.15 og concealeren i fair/light.

Både concealeren og foundationen har en medium dækkeevne, som kan bygges op. Det er den perfekte dækkeevne i mine øjne. Den tørrer ind til en satin lignende finish, som hælder til mat på min hud. Hvis jeg bruger en Beautyblender til at blende dem ud med, bliver de lidt lettere i dækkeevnen (som de fleste andre foundations og concealers). Det er dog min favorit metode, da jeg godt kan mærke at disse to produkter er rettet mod folk med olieret hud. Min tørre hud (især i denne periode med vejrskifte) har lidt problemer med tørre flager rundt om i ansigtet. Derfor kan denne foundation godt hænge lidt fast. Concealeren ligger dog rigtig pænt, selvom min hud under øjnene er lidt tør.

Jeg er ret vild med farveudvalget i foundationen, hvor der er 18 forskellige farver at vælge i mellem med forskellige undertoner. Det giver en god chance for at kunne finde det perfekte match. Concealeren findes i 10 farver, som også er ret fint.

Smashbox Studio Skin Foundation Concealer Anmeldelse Danmark

Så min samlede anmeldelse af dette produkt må være, at hvis du lider af lidt uren og olieret hud, vil de her to produkter blive dine bedste venner. De bliver hvor de skal og holder hele dagen igennem. Os med lidt tør hud kan også sagtens bruge dem. Vi skal bare forberede os med en god primer (som f.eks. denne Photo Finish Primer Oil) og en fugtig BeautyBlender. En perfekt kombination, hvis man gerne vil have en fuld-dækkende foundation og concealer.

Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Foundation koster 290 kr. og Smashbox Studio Skin 24 Hour Waterproof Concealer koster 175 kr. Smashbox kan købes på deres egen hjemmeside, stylebox.dk og matas.dk. Matas er desuden begyndt at føre det i en række af deres butikker rundt om i landet – fedt, at det bliver mere tilgængeligt for os alle!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produkterne er modtaget til test og indlægget indeholder affiliate links

30. oktober 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.