fbpx

LAURA GELLER Lipstick + Eyeliner

Posted in New in (shopping)

Laura Geller LookFantastic DK Danmark

Tilsendt til test fra www.lookfantastic.dk

Jeg har fået lov til at teste nogle skønne produkter fra Laura Geller, som sælges hos LookFantastic.dk – og hold da op, jeg er blevet imponeret. Laura Geller er stadig et forholdsvis ukendt brand i Danmark, føler jeg. Men hvis man ser YouTube videoer, kender man måske til den meget hypede Gilded Honey highlighter. Men som du kan læse i dette indlæg, er der faktisk også andre lækre produkter at komme efter hos Laura Geller.

Laura Geller LookFantastic DK Danmark Laura Geller LookFantastic DK Danmark

Laura Geller Iconic Baked Sculpting Lipstick i Big Apple Red og Greenwich St Berry

Jeg havde absolut intet kendskab til læbestifterne fra Laura Geller og jeg vidste faktisk slet ikke hvad jeg kunne forvente, da jeg modtog pakken. Som I kan se på billederne ovenover er de virkelig smukke og jeg blev så positivt overrasket over hvor fantastiske de er.
Indpakningen er ret solid og tung – hvilket altid giver følelsen af noget eksklusivt. Desuden er der det smukke mønster i selve læbestiften, som ser ret sejt ud. Nogle gange er det de små ting, som gør forskellen i en verden fyldt med læbestifter.
De to farver, jeg har fået tilsendt, er også super smukke. De er ekstremt pigmenterede og cremede. Konsistensen minder mig meget om NARS Audacious Lipsticks, som I kan læse meget mere om lige her!

De koster 145 kr. stykket hos LookFantastic.dk og findes i 12 forskellige farver derinde lige nu.

Laura Geller Incredible Waterproof Gel Eyeliner Pencil i Fade To Grey

Eyelineren har en grå farve med tydelig glimmer i. Den er pigmenteret og jeg tænker, at den kan give en flot effekt under øjet, hvis man laver et mørkt smokey eye. Farven er speciel fordi den har forholdsvis tydelig glitter i sig og minder lidt om f.eks. Urban Decays eyelinere.
Den er lavet i pencilform, hvor der bare skal skrues i bunden og så spidser den sig selv. Smart! Jeg glæder mig til at prøve denne af til et mørkt øjenskygge look.

Den koster 163 kr. og findes i 10 forskellige farver hos LookFantastic.dk

Nedenunder her kan I se swatches på alle farverne og jeg kan altså slet ikke vente med at rocke de her læbestifter – de virker til at være ekstremt rare at have på.

Laura Geller LookFantastic DK Danmark

Intet bedre end nogle flotte farver på en ellers lidt kedelig torsdag. Min torsdag er heldigvis ret god, for jeg er på vej til København, hvor jeg både skal til lidt blog-relaterede begivenheder og se en skøn veninde. Håber I alle får en skøn dag!

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.