fbpx

SHOPPING GUIDE | LookFantastic.dk

Posted in Guide

Look Fantastic Shopping Guide Estee Lauder Clinique Lancome DanmarkHer kommer en lille shopping guide, jeg har smidt sammen med produkter fra LookFantastic.dk
Jeg er en stor fan af at handle i fysiske butikker, hvor jeg har mulighed for at prøve produktet og mærke det i virkeligheden. Det kan næsten altid få mig overtalt til at købe det på stedet, hvis det er lige det jeg drømmer om. Men der er jo det med, som vi vist næsten alle sammen godt ved, at der er penge at spare på nettet. Og efter at have kigget lidt inde hos LookFantastic har jeg her fundet syv links med syv forskellige brands, hvor der er rigtig meget at spare i forhold til prisen i danske fysiske butikker.

LookFantastic.dk er den danske version af den internationale LookFantastic.com, som vist bare er blevet oversat til dansk og ellers sælger de samme mærker og produkter. Det er dog meget fint, at hjemmesiden er på dansk, hvis man er mere tryg ved det. Produkterne bliver dog stadig sendt fra England, hvilket ikke er noget problem i forhold til told osv., da England er med i EU. Fragten er på 40 kr. for en almindelig forsendelse og gratis ved køb over 500 kr.

LookFantastic har virkelig mange skønne high-end brands, hvor der virkelig er penge at spare på produkterne i forhold til danske priser og det er da også dem jeg er gået direkte efter her. De danske priser jeg har sammenlignet med her er priserne i fysiske butikker som f.eks. Matas eller Magasin. Af de mærker jeg har nævnt nedenunder synes jeg især Estee Lauder og Lancôme er interessante, da det er mærker som kan fås rigtig mange steder i Danmark og mange har deres personlige favoritter fra – og hos LookFantastic kan du så lige skære næsten 100 kr af prisen. Kæmpe forskel!
Look Fantastic Shopping Guide Estee Lauder Clinique Lancome Danmark

MAKEUP

Estee Lauder Double Wear Foundation
Prisen i Danmark: 355 kr
Prisen på LookFantastic: 262 kr

Lancôme Miracle Cushion Foundation
Prisen i Danmark: 335 kr
Prisen på LookFantastic: 258 kr

Clinique Cheek Pop Blush
Prisen i Danmark: 195 kr
Prisen på LookFantastic: 149 kr

BareMinerals BareSkin Foundation
Prisen i Danmark: 365 kr
Prisen på LookFantastic: 252 kr

HÅR

GHD IV Styler
Prisen i Danmark: 1249 kr
Prisen på LookFantastic: 756 kr

Kérastase Nutritive Irisome Masquintense
Prisen i Danmark: 310 kr
Prisen på LookFantastic: 211 kr

Bumble and Bumble Thickening Dry Spun Finish Spray
Prisen i Danmark: 284 kr
Prisen på LookFantastic: 192 kr

Dette er ikke en reklame eller noget andet for LookFantastic – bare en simpel guide hvor jeg viser, at hvis man kigger sig lidt om før man shopper, kan man faktisk spare en del penge. Hvis ens favorit foundation er Double Wear fra Estee Lauder kan det jo hurtigt være en måde at spare et par hundrede kroner på om året. Og ellers – kig dig altid omkring. Jeg har nok 5-6 webshops jeg altid tjekker ud før jeg køber et produkt, for når man er på SU, som jeg er, er 100 kr ekstra for en foundation faktisk en del (ahem, 2 MakeupGeek øjenskygger!) Og så vil jeg ellers bare se frem til den dag, hvor jeg ikke engang kigger på prisen mere 😉

Jeg håber I kunne bruge guiden til lidt – eventuelt bare lidt ekstra inspiration til lidt ny shopping. Jeg drømmer selv om lidt Bumble and Bumble. Hårprodukter er et hit hos mig i øjeblikket. Og skriv gerne en kommentar nedeunder med dine yndlings webshop.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Ea

  Jeg elsker personligt LookFantastic, fordi de fører Paula’s Choice, som ellers er mega svært at få fat i. Og deres BHA syre gel er fantastisk. Derudover har de også lige nu tilbud på Eylure lashes, også de fantastiske New York, London, og Paris bokse, hvor der er 3 for 2 – altså, 9 sæt vipper for 214 kr. (med rabat deres 15% rabatkode og uden shipping). Det er stadig billigt!

  31. marts 2016 at 13:32
  • Reply JohanneKristensen

   Du har været meget mere opmærksom end mig – jeg har ikke engang opdaget de sælger Paulas Choice! Har prøvet nogle af produkterne før og var egentlig ret vild med dem, fik dem bare aldrig købt igen.
   Og det er jo altid lækkert med Eylure på tilbud – helt sikkert nogle rigtig gode tips 🙂

   31. marts 2016 at 15:41
 • Reply Emma

  Jeg har aldrig hørt om den side før. Men de har Benefits – og endda billigt. Hvor er det fantastisk! Tak for at dele siden 😀

  http://tealattewithstyle.com/

  31. marts 2016 at 15:52
  • Reply JohanneKristensen

   Godt jeg kunne hjælpe lidt til – de har faktisk rigtig mange fede mærker. Benefit står der de ikke sender udenfor England, men man kan sagtens putte det i kurven og gå til betaling. Så et rigtig godt sted at købe Benefit – især fordi der tit er rabat 🙂

   31. marts 2016 at 18:26

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.