fbpx

STÆRKE, SMUKKE OG SUNDE NEGLE | gode tips

Posted in Guide

Sunde Negle CND Seche Vite Appeal 4 DanmarkI dag skal vi snakke om negle. Og helst stærke, smukke og sunde negle. Mange kender nok til at have et eller andet problem med neglene. Enten så knækker de for nemt, måske døjer man med riller i selve neglen eller så mangler man de sidste fif til at få den perfekte neglelak!

Jeg prøver i dag at dele lidt ud af den viden, jeg selv har tillært mig og nogle af de produkter, som jeg ved virkelig virker. For jeg er nemlig selv et offer for svage negle, der knækker for let og en hakket neglelak, fordi jeg på ingen måde kan sidde stille nok, mens lakken tørrer. Så læs med nedenunder for mine bedste tips!

LÆS OGSÅ: EFTERÅRSNEGLELAKKER | CND & Nilens Jord

Sunde Negle CND Seche Vite Appeal 4 Danmark

Stærke, smukke og sunde negle med CND, Appeal 4 & Seche Vite

Lad os starte med basen, som er noget af det vigtigste. Jeg har så længe jeg kan huske, været en neglebider. Men efterhånden er jeg blevet bedre og bedre til at stoppe med at bide negle – men det er langt fra perfekt endnu.

Alt det her neglebideri har gjort mine negle utroligt svage og når de så skal vokse sig lange, knækker de så nemt. Her kommer CND RescueRxx ind. CND RescueRxx er en kreatin behandling, som man bruger to gange om dagen på en ren negl. Det er lidt besværligt, da man så ikke kan have neglelak på i mens. Men hold da op – det virker! Den gør virkelig min negl stærkere og den gør det på en måde, hvor jeg ikke oplever noget ubehag eller smerte. Det virker nærmest bare som om du presser lidt olie ind i neglen og vupti, så er det klaret!

Et andet produkt er CND RidgeFX. Det er det perfekte produkt til jer, som døjer med riller i neglene eller andre ujævnheder I gerne vil have fyldt ud. Man kan sige, at det næsten er en primer til neglene. Jeg satte min mor til at prøve den her, fordi hun netop har riller i neglene og hun var virkelig imponeret. Den gjorde en kæmpe synlig forskel.

LÆS OGSÅ: EBAY TIPS til makeup

Udover disse to skønne produkter, vil jeg også anbefale at bruge en negleolie (hvilket jeg vist også skal huske mig selv på…) Det er godt, især i de her vintertider, til at give lidt ekstra fugt til huden omkring neglen. Jeg er selv rigtig vild med Appeal4 Neglebåndsolie med lyng. Som, udover at være en lækker neglebåndsolie, er vanvittig smuk. Bemærk lyngen, der flyder rundt i olien. Så fin!

Udover en smuk neglebåndsolie, har Appeal4 også en fantastisk neglefil! Denne Appeal4 Krystal Neglefil virker fantastisk og samtidig er den næsten umulig at slide op. Sådan en neglefil har man jo nærmest forevigt, hvis man passer godt på den.

En god håndcreme er også vigtig i jagten på sunde negle og jeg har virkelig mange i min samling. Der findes nemlig utroligt mange gode derude. Jeg er bare på jagt efter noget nemt, som jeg hurtigt kan smøre ind og som tørre relativt hurtigt ind i huden. Jeg er vild med Nuxe Rêve de Miel Hand and Nail Cream, som gør hvad den skal og ikke så meget mere.

Til sidst bliver jeg nød til at give et af mine bedste tips videre til en god, holdbar neglelak. For håber ikke jeg er den eneste, som får ødelagt min nylagte neglelak næsten hver gang fordi jeg er uforsigtig. Jeg synes neglelak kan være såååå langsom til at tørre – og her kommer Seche Vite Dry Fast Top Coat ind i billedet! Jeg har brugt den for mange år siden og var så glad for den! Og nu har jeg den i min samling igen. Jeg ved bare, at den hjælper mig med at få neglelakken til at tørre meget hurtigere!

LÆS OGSÅ: DAGENS NEGLE X CHINA GLAZE – FLIP FLOP FANTASYSunde Negle CND Seche Vite Appeal 4 Danmark

Jeg håber, at jeg har kunne inspirere jer lidt til nogle nye negleprodukter og sunde negle. Det er lidt en jungle derude. Der er gået mange år med rigtig mange fejlslående produkter. Måske har branchen udviklet sig lidt – der findes i hvert fald mange produkter nu. De her er bare et udvalg og hvad der har virket for mig!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produkterne er modtaget som gave og indlægget indeholder affiliate links

16. december 2016
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Vanessa

  CND og Seche Vite … To af mine favoritter!

  18. december 2016 at 20:32
  • Reply JohanneKristensen

   Virkelig også mine! De har fortjent meeeeget mere omtale ?

   18. december 2016 at 21:22

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.