fbpx

STILA GLITTER AND GLOW LIQUID EYESHADOW | verdens smukkeste øjenskygge? Ja tak!

Posted in Anmeldelser

Stila Glitter and Glow Liquid Eyeshadow Diamond Dust Sunset Cove AnmeldelseNogle gange støder man bare produkter så gode, at de fortjener deres helt eget indlæg. Så velkommen til Stila Glitter and Glow Liquid Eyeshadow! Du kender dem sikkert allerede, for det har været et af de mest hypede produkter de sidste par måneder og har været alle steder på Youtube.

Problemet med disse er prisen… De er nemlig dyre! Især for en lille, flydende øjenskygge og derfor har jeg tydeligvis skulle bruge et par måneder på at klikke dem hjem. Men jeg har intet fortrudt og nu kan jeg roligt sige, at de er alle pengene værd! Læs min anmeldelse her.

Stila Glitter and Glow Liquid Eyeshadow Diamond Dust Sunset Cove Anmeldelse

Stila Glitter and Glow Liquid Eyeshadow i Diamond Dust og Sunset Cove

Jeg tog mig sammen og købte to forskellige farver. Begge købt hos min favorit, Beautybay (reklamelink) hvor jeg er ret sikker på de er billigst. Her står de ca til 200 kr. stykket. Så ja, det er en lille dyr sag. Øjenskyggen er flydende, men selvom der er meget glitter i er de på ingen måde “crunchy” og glider let over øjenlåget. Applikatoren får også lige fem stjerner, fordi den er vanvittig nem at trække over øjet og lave et cut-crease med. Bare se hvordan f.eks. Shannxo bruger en af de mørke farver og super nemt skaber en cut-crease. Lad os lige se lidt nærmere på de to farver, jeg har købt.

Stila Magnificent Metals Glitter and Glow Liquid Eyeshadow i Diamond Dust (reklamelink)

Diamond Dust er den sølv-glittrende lille sag, som jeg har haft mine øjne på fra starten. Jeg elsker en god sølv øjenskygge, som virkelig glitrer og fanger lyset! Og det gør den her! Jeg havde den på nytårsaften og det fungerede helt fantastisk – selv min kæreste, som er “makeupblind”, lagde mærke til den og komplimenterede den. Endnu bedre var at den holdt heeeele aften uden at der faldt glitter nogen steder hen. Har I lyst til at se den live, kan I se Jaclyn Hill bruge den her (rigtig Youtube dag i dag, hva?)

Stila Glitter and Glow Liquid Eyeshadow i Sunset Cove (reklamelink)

Næste farve var lidt sværere at vælge – især fordi jeg gerne ville have noget, som var en del anderledes end Diamond Dust. Så mit valg faldt på Sunset Cove, som er en duochrome pink med gyldne effekter. De er svære at se på billeder, men der har vi lige det smukkeste look fra KathleenLights, hvor hun bruger den – hvis det ikke får jeg overtalt til at købe den, så ved jeg ikke hvad der skal til. Sunset Cove er desuden en del af deres Mermaid Collection og jeg er ret sikker på den er limited edition.

Nedenunder her kan I se mit sørgelige forsøg på swatches – det er virkelig svært at fange glitter på billeder. Og effekten af en duochrome øjenskygge. Men de er helt fantastisk pigmenterede (og nemme at arbejde med!).

Stila Glitter and Glow Liquid Eyeshadow Diamond Dust Sunset Cove Swatches

LÆS OGSÅ: URBAN DECAY Heavy Metal Glitter Eyeliner

Lyder jeg forelsket? For det er jeg. Jeg er virkelig glad for jeg tog mig sammen og købte nogen hjem. For hvis du er glitter-fanatiker som mig, må de være i din samling!
Jeg vil dog sige, at jeg føler det her er så glitrende en øjenskygge, at man absolut ikke behøves alle farverne. Den vilde effekt er jo glitteret, så jeg tænker har man Diamond Dust, behøves man måske ikke Gold Goddess og Kitten Karma eller omvendt. Effekten er meget det samme og man skal nok bare gøre op med sig selv hvilken undertone man er mest vild med.

Og så lige et shoutout til Beautybay, som formåede at levere på under en uge. Deres leveringstider er virkelig blevet gode igen! Så det er fantastisk – især taget i betragtning, at det er min absolut favorit webshop!

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

12. januar 2018
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Tina KH

    Meget smukke sarte farver:-)

    12. januar 2018 at 10:12
  • Leave a Reply

    Du vil måske også kunne lide

    På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.