fbpx

STILA x ETERNALLY YOURS LIQUID LIPSTICK SET

Posted in New in (shopping)

stila_eternally_yours_liquid_lipstick_set_swatch_danmark

Yay, så kom min pakke endelig hjem fra BeautyBay. Jeg havde fuldstændig glemt, at deres leveringstid er lidt længere end mange andres. Jeg bestilte d. 3. november og den kom i lørdag, d. 14. Det må da siges at være lidt ventetid – og jeg er ikke god til ventetid.
Men nu har jeg endelig fået disse skønheder ind af døren – Stila Liquid Lipsticks. Har hørt så meget godt om deres flydende læbestifter og jeg er stadig på jagt efter den perfekte flydende læbestift, som fungerer på mine læber.

stila_eternally_yours_liquid_lipstick_set_swatch_danmark stila_eternally_yours_liquid_lipstick_set_swatch_danmark

Det er en deluxe-sample size, hvilket vil sige man får 1 ml pr. læbestift, hvor man til sammenligning f.eks. får 3,2 ml hos ColourPop. Til gengæld bliver denne gaveæske solgt til en rigtig god pris og jeg synes, at det var en fantastisk måde at få prøvet Stilas Liquid Lipsticks, som jeg måske ellers har været en smule for nærig til at købe. Sættet har kostet mig 263 kr., men det er lige gået op for mig, at det er blevet udsolgt – hvilket må siges at være hurtigt, når det er en juleudgivelse. Hvis man er interesseret i sættet, vil jeg dog foreslå at holde øje med BeautyBay eller ASOS. Og ellers prøve nogle af deres full size, som vist kan købes til omkring 170 kr. stykket.

I dette sæt får man 6 forskellige farver, hvor to af farverne er helt nye – Caramello, som er den helt lyseste nude og Chianti, som er den mørke plum farve. Farverne er fra venstre (eller yderst, om man vil) Caramello, Patina, Aria, Como, Chianti og Fiery. Jeg synes, at denne her gaveæske indeholder en masse af de farver, som jeg nok alligevel ville have prøvet at købe. Så da jeg så den på nettet, var jeg slet ikke i tvivl om jeg måtte eje den. Mine favoritter er nok Patina, Aria og Chianti. Det er nogle virkelig interessante farver og tror jeg kommer til at elske dem her til vinter (hvis min læber altså ikke bliver for tørre…)

stila_eternally_yours_liquid_lipstick_set_swatch_danmark stila_eternally_yours_liquid_lipstick_set_swatch_danmark

Selvom disse i mellemtiden (tak for leveringstiden, BeautyBay!) er blevet udsolgt, vil jeg stadig give dem en klar anbefaling. Havde Caramello på i går – og så længe ens læber er godt gennemfugtet, sidder den pænt og holder både til at spise og drikke. Så en stor anbefaling fra mig – måske skal jeg også have nogle i full-size!

logo_b

17. november 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.