fbpx

Tarte | Tartelette in Bloom Palette

Posted in Anmeldelser

Tarte Tartelette in Bloom DanmarkFor et par uger siden, fik jeg denne skønne Tarte Tartelette In Bloom palette ind af min dør. Jeg har den originale Tartelette palette (som jeg hovedsagligt købte på grund af, at den tydeligvis er opkaldt efter tarteletter!) og da jeg så In Bloom var jeg vild med, at de havde tilført lidt shimmer øjenskygger og gjort den varmer i undertonen – som jo er alt, jeg elsker i øjeblikket.  Så her kommer min anmeldelse.Tarte Tartelette in Bloom Danmark

Tarte Tartelette in Bloom

Paletten består af 12 forskellige farver, hvor tre af dem har shimmer. Farverne er alle forholdsvis varme og går fra helt lyse highlighter farver til de mere mørkerøde/brune farver. Denne palette er derfor optimal til folk, som enten ikke har så mange øjenskygger eller nogen, som bare gerne vil have det hele samlet i en palette. Fordi der er så forholdsvis mange matte farver, kan man kreeere de fleste looks både til hverdag og fest. Men de tre shimmer farver gør også, at du kan få mere ud af den end bare matte øjenskyggelooks. Det er jeg egentlig ret vild med.

Sammenlignet med den første Tartelette palette er denne noget bedre – øjenskyggerne er blevet blødere og nemmere at arbejde med. Den første palette har helt tørre og kalkede øjenskygger, hvor pigmenteringen derfor ikke er særlig god. Derfor har denne palette nok også imponeret mig så meget, fordi den første de kom med, var relativt dårlig.

Den kan købes hos qvcuk.com, som er en britisk side. Den var faktisk overraskende billig derinde og med fragt mener jeg kun, at jeg gav omkring 350 kr. Det var næsten det samme, som jeg kunne købe den i butikkerne til i New York. Desuden sælger QVC ret mange fede ting og er faktisk lige begyndt af føre It Cosmetics. 

Nedenunder kan I se farverne lidt tættere på – firecracker og leader er helt sikkert mine favoritter i denne palette.

Tarte Tartelette in Bloom DanmarkTarte Tartelette in Bloom Danmark

Her kan I se swatches af farverne, som alle præsterede ret godt. Altså – disse er stadig ikke mine favoritøjenskygger, da nogle af dem stadig er forholdsvis tørre. Men – de er smukke og de virker fint, når de kommer på øjnene og de blender helt fint. Hvilket jo nok er noget af det vigtigste, da det er lidt lige meget hvordan en øjenskygge præsterer på en arm (bare se min anmeldelse af Morphe 35O!).

Tarte Tartelette in Bloom Danmark

Makeuplook lavet med Tarte Tartelette in Bloom

Jeg har jo også haft lidt tid til at lege med denne palette i og det brugte jeg på at skabe et super simpelt look med et par farver på mit øjenlåg og smokeshow som eyeliner. Det var ret fedt at bruge en øjenskygge til at lave winged eyeliner. Den er meget mere tilgivende og derfor nemmere at arbejde med.

Tarte Tartelette in Bloom DanmarkTarte Tartelette in Bloom DanmarkTarte Tartelette in Bloom Danmark

Jeg håber, I kunne lide min lille anmeldelse af Tarte Tartelette in Bloom. Det er muligvis ikke farver, jeg mangler i min samling. Men jeg elsker makeup og jeg elsker at samle på det – så til prisen synes jeg faktisk man får 12 ret fine øjenskygge. Desuden er den mere brugbar end f.eks. Urban Decays Naked paletter, da der er alt for mange shimmer øjenskygger i dem efter min mening. Denne her er perfekt til en nybegynder i makeup, som bare vil have de nødvendige farver.

Nu vil jeg drage mod København for at fejre min mors fødselsdag. Så lidt synd at bruge en hel dag i en bus, men pyt. Jeg får både lov til at fejre min mor og komme et smut i Sephora. Det er ren win-win.

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

12. maj 2016
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Vanessa

  Jeg har også begge paletter, og knuselsker dem. De er simpelthen så lækre!

  26. maj 2016 at 14:07
  • Reply JohanneKristensen

   De er så lækre – Tarte laver egentlig ret fantastiske ting. Ville ønske de ville komme til Danmark ?

   26. maj 2016 at 20:09

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.