fbpx

THE ORDINARY | nye produkter (og ét enkelt genkøb)

Posted in New in (shopping)

The Ordinary Skincare DanmarkFor et par måneder siden delte jeg et ret populært indlæg med jer – og det handlede om The Ordinary. Et hudplejemærke har nok sjældent taget verden så meget med storm og blevet så populært så hurtigt! Men det er yderst velfortjent – og derfor har jeg naturligvis lagt endnu en ordre på hjemmesiden. Så her deler jeg lidt mine tanker bag mine nye køb og hvilket produkt, jeg absolut bare måtte genkøbe!

Vil I læse mit første indlæg, kan I finde det lige her: Det mest hypede hudpleje brand lige nu… THE ORDINARY 

The Ordinary Salicylic Acid 2% SolutionThe Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

The Ordinary – hudpleje til overskuelige priser

The Ordinary har jo et helt fantastisk koncept med simple produkter til lave priser. Det er jo lige noget, der kan varme en SU-studerendes hjerte. Og det er helt sikkert også derfor det er et hit ude hos så mange af jer!
Der er kommet en række nye produkter hos The Ordinary – og nogle af dem måtte jeg bare have! Lad os se nærmere på mine køb.

Salicylic Acid 2% Solution (36 kr.)

Det her produkt var grunden til, at jeg lagde en ny ordre. Jeg elsker salicylsyre til min hud, da den hjælper på alle mine problemer som hudorme, store porer og lidt urenheder. Jeg er faktisk så overbevist om at jeg bliver vild med den, at jeg købte to. Nu må tiden vise, om den er pengene værd. Den er i hvert fald synligt mindre end de andre flasker og er derfor en smule dyrere end man er vant til hos The Ordinary.

High-Spreadability Fluid Primer (54 kr.)

De har lavet primere og jeg måtte have dem begge to. Denne er til tør hud og skulle hjælpe mod, at man får den her uheldige, “kagede” foundation hud. Jeg har ikke prøvet den endnu, men på hånden virker den meget let og super lækker. Den kan også bruges alene til at skabe et mere glowy look. Den lyder perfekt for mig!

The Ordinary High-Adherence Silicone Primer The Ordinary Hyaluronic Acid 2%

High-Adherence Silicone Primer (36 kr.)

Den anden primer er silikonebaseret og skal give den her perfekte, bløde overflade til makeuppen. Personligt er jeg vild med silikoneprimere, men jeg ved godt alle ikke er fans. Jeg vil dog se frem til at se, om den kan konkurrere mod nogle af mine favoritter fra Benefit, Make Up For Ever og NARS. Jeg tænker at komme med en anmeldelse af de her to primers om nogle uger, når jeg har fået dem testet godt af. Så må vi se om de er pengene værd!

Hyaluronic Acid 2% + B5 (51 kr.)

Dette er mit ene genkøb – jeg blev så vild med den her i første omgang, at jeg allerede har brugt min første flaske op. Hyaluronsyre er fantastisk til at give et ekstra skud fugt til huden og jeg er generelt vilde med produkter, hvor hyaluronsyre er en ingrediens. Den her bruger jeg før min fugtighedscreme både morgen og aften til at hjælpe på mine tørre kinder og pande.

100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil (73 kr.)

Som nævnt i min favoritter fra april (læs indlægget her!), er jeg blevet vild med olier som fugtgiver. Rose Hip Seed Oil skulle dog kunne meget mere end at give fugt – og jeg har læst flere steder om folk som oplever vilde resultater med den her olie. Blandt andet kan den hjælpe mod pigmentfejl, solskader og rynker. Jeg håber den overordnet set vil give mig en jævnere hud og en masse dejligt fugt!

The Ordinary Organic Cold-Tressed Rose Hip Seed Oil

Som I kan se ovenover er alle produkterne til at betale, og jeg mener ALLE. Tænk hvis man kan få en fantastisk primer til 36 kr.? Det er for vildt! Jeg er så tosset med det her mærke og selvom det kræver lidt ekstra tid at sætte sig ind i produkterne, tror jeg også på man får en bedre hudplejerutine.
Jeg er i hvert fald stadig lige så stor fan, som jeg var efter min første ordre. Også selvom jeg måske ikke har fået brugt alle produkterne fra min første ordre, har det ikke været et projekt, som har ruineret mig.


Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

4. maj 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.