fbpx

TING, JEG TESTER LIGE NU #2 | Too Faced, Clinique, Farsáli …

Posted in New in (shopping)

Ting, jeg tester lige nu! Too Faced, Clinique, Farsali, Shu Uemura, Anastasia Beverly Hills og Kelley Baker Brows

Reklame

Jeg er egentlig ret vild med de her indlæg, hvor I får et lille indblik i hvad jeg er i gang med at teste lige nu. Derfor får I nr.2 i rækken af indlæg her – læs første indlæg her! Jeg føler mig virkelig priviligeret over at få lov til at prøve så meget forskelligt. Især fordi jeg selv i virkeligheden er ret kedelig og dårlig til at købe nye produkter. Så læs med i dag, hvis I vil se nærmere på de ting, jeg tester lige nu!

Shu Uemura Super Mario Bros Holiday Collection

Shu Uemura x Super Mario Bros Holiday Collection

Lad os lige starte med de sødeste produkter. Shu Uemura er et helt fantastisk mærke, der i samarbejde med Super Mario Bros har lavet det fineste samarbejde. Jeg har været så heldig at prøve lidt af det før og det er ret fantastisk. Det er også en smule pricey, men man får virkelig noget for pengene! Ovenover kan I se deres Cleansing Oil Shampoo og Essence Absolue. Begge produkter er kultklassikere! Deres Cleansing Oil Shampoo er en oliebaseret shampoo, som rengører håret i dybden, men uden at irriterer hovedbunden. Deres Essence Absolue har jeg faktisk brugt et stykke tid og det er uden konkurrence den bedste olie, jeg har brugt til mit hår. Jeg kan både bruge den til at tæmme tørre spidser, men også til at give lidt liv til håret.
I kan finde Shu Uemura hos blandt andet en række frisører eller hos f.eks. Look Fantastic (reklamelink)

Clinique Pep-Start Double Bubble Mask

Det her er den bedste maske, jeg har prøvet længe. Hvorfor? Fordi den virker på kun to minutter og man derfor rent faktisk får den brugt flere gange om ugen. For måske er jeg halv doven, men jeg er ikke god til at få brugt ansigtsmasker i hverdagene. Men den her kan jeg bruge, mens jeg for eksempel børster tænder efter en lang dag. Det er super smart! Og så er det en af de der sjove masker, som bobler op! Efter et par minutter kan man nemt vaske den af og så giver den en super rengjort hud. Jeg elsker den glød, den efterlader og den er faktisk næsten allerede fast i min rutine.
I kan finde den hos Magasin eller Look Fantastic (reklamelink)

Anastasia Beverly Hills Sugar Glow Kit

Apropros søde produkter, så se lige Anastasia Beverly Hills Sugar Glow Kit! Jeg er stadig lidt ny til de traditonelle glow kits hos Anastasia Beverly Hills. De har faktisk ikke rigtig sagt mig så meget før, fordi farveudvalget tit hælder mod mere medium hudtoner i stedet for min lyse. Men det her Sugar Glow Kit er lidt anderledes og jeg er ret tosset med farverne!
I kan finde Anastasia Beverly Hills hos Sephora eller hos BeautyBay (reklamelink)

Anastasia Beverly Hills Sugar Glow KitFarsáli Unicorn Essence

Farsáli Unicorn Essence

Ja, jeg har faktisk lige skrevet lidt om den her i det her indlæg! Men den havde fortjent at være med her også… For det her er et produkt, jeg ved mange af jer ville elske at prøve og det er inklusiv mig selv. Jeg har nu prøvet den som base et par gange under min makeup… Og jeg kan lide det! Den her serum trænger hurtigt ind og giver et ekstra skud fugt. Jeg forestiller mig den er god til os med lidt vintertør hud – og selvfølgelig til at blande i diverse produkter som foundations eller highlightere.
I kan finde Farsáli hos sephora.dk (og kun online!)

Too Faced Melted Matte Limited Edition i Gingerbread Man

Udover at være den fineste og sødeste julelancering af en liquid lipstick med små gingerbread mænd på, er det også en VIRKELIG smuk læbestift. Farven er en varm, rustrød farve som både er helt speciel, men egentlig også ret neutral. Jeg er vild med konsistensen, indpakningen og farven. Den dufter dog af gingerbread – det er jeg ikke helt så stor fan af. Hvis I kommer forbi Sephora, så tjek lige den her ud!
I kan finde Too Faced hos Sephora eller sephora.dk

Too Faced Melted Matte Gingerbread ManKelley Baker Brow Defining Pencil Brown

Kelley Baker Brows Brow Defining Pencil i Brown

Jeg var inviteret til det skønneste event for et par uger siden, hvor selveste Kelley Baker var med og hvor hun viste os, hvordan man laver de smukkeste bryn. Jeg vidste ikke, at der var så meget at lære efter så mange år med fokus på øjenbryn – men det er der. Jeg øver mig ihærdigt, så jeg måske kan give jer rådene videre i et indlæg! Men den her Brow Defining Pencil er hurtigt blevet min gode ven. Kelley Baker mener nemlig, at det er noget pjat med alt for mange forskellige øjenbrynsfarver og i stedet har hun tre farver, som dækker alle bryn ind. Derfor har jeg en meget lysere farve end jeg plejer at bruge og jeg er faktisk ret vild med det! Så jeg øver mig videre… Kelley Baker fortjener lidt mere kærlighed i Danmark.
I kan finde Kelley Baker Brows hos udvalgte skønhedsklinikker eller hos Blink Nordic

Nedenunder kan I se swatches af de produkter, som nu engang kan swatches. Og se så lige de oversmukke highlighters fra Sugar Glow Kit. Dem skal jeg altså nok få noget brug ud af!

Ting, jeg tester lige nu! Too Faced, Clinique, Farsali, Shu Uemura, Anastasia Beverly Hills og Kelley Baker Brows

Så nåede vi igen til vejs ende – jeg føler altid, at jeg har så mange ting at sige om produkterne og så bliver indlæggene så lange. Det er åbenbart svært at begrænse sig, når det er noget man synes er så sjovt at snakke om! Hvilke produkter tester I lige nu? Og har I måske øje på noget i dette indlæg?

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.