fbpx

TIPS TIL NYTÅRSMAKEUP PÅ YOUTUBE.COM

Posted in Guide

Jeg tænkte, at jeg lige ville lave et hurtigt lille indlæg med noget inspiration til nytårsaften, som jo allerede er i morgen! Selvom jeg ikke selv skal det store, vil jeg gerne være med til at inspirere jer derude!
Så her kommer et par videoer fra YouTube, som jeg selv har siddet og kigget på de sidste par dage. Desuden håber jeg, at jeg kan få et nytårslook op på bloggen i aften eller i morgen formiddag – jeg har nemlig fået nyt kamera, som selvfølgelig skal prøves af.

Lauren Curtis laver her et super smukt, men faktisk ret simpelt makeup look her. Jeg elsker de lyse farver sammen med de lange vipper!

Jaclyn Hill vil altid være en af mine favoritter på YouTube. Hun har en skøn personlighed og så er hun bare vildt dygtig! Dette look er jeg vild med på grund af den mørkelilla farve i globelinjen og det lyse øjenlåg.

Det her look tager helt sikkert prisen for min favorit! Det er en vild grøn/guld farve, KathleenLights her har på øjet – men jeg tænker det også kunne være smukt med mange andre høj-pigmenterede øjenskygger, som man sjældent får brugt til hverdag. Jeg kunne godt tænke mig at eksperimentere med noget blåt.

Er man til det lidt simplere, er det her et godt bud. Jeg elsker LustreLux – hun laver fantastiske videoer og hun har en skøn personlighed. Så hvis man ikke tør rode sig ud i noget alt for vildt i morgen aften, kunne dette være et rigtig godt bud!

Jeg håber, at dette kunne give lidt inspiration – i morgen er jo den største festaften, så makeuppen skal vel også lige have det lidt ekstra!

Følg med på
logo_b

 

30. december 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.