fbpx

TOO FACED Chocolate Gold Palette

Posted in Anmeldelser

Too Faced Chocolate Gold Palette Anmeldelse

Reklame

Det er længe siden, jeg rigtig har været hypet op over et produkt fra Too Faced. Sidst tror jeg faktisk det var deres Sweet Peach Palette, som alle forelskede sig i (læs min anmeldelse her!). Men endelig er der kommet en palette, som får lidt af min tidligere kærlighed til Too Faced til at komme til overfladen igen. Too Faced Chocolate Gold Palette er en udvidelse af deres chocolate bars og Too Faced har her lavet det, de er rigtig gode til. Nemlig shimmerøjenskygger med rigtig meget pang og pigment!

Too Faced Chocolate Gold Palette rammer Sephora og sephora.dk i februar og kommer til at koste 390 kr.

LÆS OGSÅ: HUDA BEAUTY DESERT DUSK PALETTE | er den pengene værd?

Too Faced Chocolate Gold Palette Anmeldelse

Too Faced Chocolate Gold Palette

Too Faced Chocolate Gold indeholder 16 øjenskygger, hvor to af dem er dobbeltstørrelse af de andre. Paletten har fokus på shimmer- og glitterøjenskygger og der er faktisk kun fire matte farver i paletten. Den minder faktisk lidt om denne fra Urban Decay, jeg lige har anmeldt. De fire matte farver går fra en helt lys beige til sort og derfor kan man faktisk bruge dem til at skabe det meste med!

Øjenskyggerne er alle sammen vanvittigt smukke –  og pigmenterede. Det er længe siden jeg har siddet med så pigmenteret en øjenskyggepalette fra Too Faced og jeg er yderst tilfreds! Især udvalget af varme, bronze-farvede shimmerøjenskygger gør mig glad. Det er virkelig farver, som alle kan få brugt og som passer til næsten alt! Også den sorte matte øjenskygge gør det virkelig godt med tanke på, at sort øjenskygge er noget af det sværeste at lave. Den eneste farve der skuffede en smule var Rollin’ in Dough, som manglede noget pigmentering!

LÆS OGSÅ: MARC JACOBS BEAUTY Eye-Conic Palettes

Nedenunder kan I se swatches af alle farverne – de gør det meget godt, ikke? Jeg er selv forelsket i Rich Girl, Classy & Sassy, Gold Dipped og Drippin’ Diamonds. Men som I også kan se, er alle farverne super pigmenterede, cremede og glider let over huden.

Too Faced Chocolate Gold Palette Swatches Too Faced Chocolate Gold Palette Swatches

LÆS OGSÅ: TOO FACED Sweet Peach Palette | anmeldelse

Det er så dejligt at se Too Faced være tilbage med en så smuk palette igen efter et lille år med en masse fejlslående lanceringer (i hvert fald i mine øjne). For 390 kr. får man virkelig mange smukke øjenskygger, som kan arbejde sammen på kryds og tværs. Og med de fire matte farver i paletten, er man faktisk klar til at lave de fleste looks. Hvad tænker I om denne Too Faced Chocolate Gold Palette? Er jeg den eneste, der er en smule forelsket?

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

30. januar 2018
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Camilla

  Er vild med farverne og indpakningen! <3

  30. januar 2018 at 10:13
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, den er ret lækker, ikke? Må indrømme jeg blev meget imponeret! Og det er længe siden sidst, kære Too Faced ??

   30. januar 2018 at 10:14

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.