fbpx

Too Faced Melted Lipstick

Posted in Anmeldelser

Too Faced Melted Lipstick DanmarkJeg har købt fire af disse Too Faced Melted Lipstick skønheder i Sephora i København i påsken. Det har virkelig været nogle læbestifter, som jeg har kigget på længe – dog har prisen holdt mig tilbage, da de på nettet er svære at finde til under 200 kr. stykket.
Dog er det sådan, at de bliver solgt i Sephora til kun 165 kr. stykket og så var det jo meget nemmere at retfærdiggøre, at købe et par stykker af dem med hjem.

Jeg har valgt de fire farver, som tiltalte mig mest af udvalget i Sephora. Jeg tror faktisk ikke, at der var meget mere end måske 8 farver at vælge i mellem i alt. Men der kommer jo forhåbentligt flere med tiden.

Melted Peony er en sart rosa, som er en nude pink uden at være for nude. Jeg elsker sartheden og den er har en god farve til hverdag.

Melted Candy er en shocking pink, som ser så fantastisk ud. Den kræver dog, at man ikke er bange for at vise sine læber frem, da farven er ret vild. Den er i hovedtræk bare pink med neon-effekt.

Melted Coral
er sjovt nok en koral farve. Den er meget stærk i farven – næsten neon. Men jeg er virkelig også blevet vild med stærke pink- og koralfarver på læberne. Den virker desuden mere orange end pink.

Melted Fuschia 
var den sidste, som jeg valgte i denne omgang. Den er pink, men med lidt lilla undertoner. Generelt er navnene gode til at beskrive farven. Denne farve er nok den, som skiller sig mest ud fra mine normale læbeprodukter, fordi den har en lilla undertone. Men mon ikke det er på tide at prøve noget nyt?

Too Faced Melted Lipstick Danmark

Fra venstre er det Melted Peony, Melted Coral, Melted Candy og Melted Fuschia

Indtil videre er jeg vildt imponeret over pigmenteringen i disse læbestifter. De dækker læberne med meget lidt arbejde. Desuden synes jeg applikatoren er virkelig smart, da man nemt kan lægge læbestiften pænt – hvilket jeg kan være dårlig til med en almindelig læbestift. Holdbarheden har jeg ikke helt prøve at teste endnu, så vi må se om den lever op til forventningerne.

De kan som sagt købes i Sephora til den bedste pris jeg har set – 165 kr. stykket og ellers ved jeg de kan købes på BEAUTYBAY.COM til lidt over 200 kr. stykket.

Too Faced Melted Lipstick Danmark

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.