fbpx

TOO FACED Sweet Peach Palette | anmeldelse

Posted in Anmeldelser, Populære

Too Faced Sweet Peach Palette Danmark Anmeldelse SwatchesJeg var ude i forgårs og købe den smukkeste palette og det blev jeg selvfølgelig nødt til at dele med jer herinde. Det er selvfølgelig Too Faced Sweet Peach paletten, som jeg taler om. Den er super hypet og har været meget omtalt det sidste års tid. Nu er den kommet til de danske Sephora igen – og hvis du er hurtig, har de den måske stadig i din nærmeste Sephora. Der var i hvert fald en del tilbage, da jeg købte min tirsdag i Aarhus.

Too Faced Sweet Peach Palette består af 18 øjenskygger i forskellige finishes. De er alle i de her skønne, varme farver, som er så populære. Desuden dufter paletten af fersken.. Så kan man diskutere om det er en god eller dårlig ting – det lader jeg jer, der dufter den, bedømme. Men læs med nedenunder for at se en kort anmeldelse og swatches.

Too Faced Sweet Peach Palette Danmark Anmeldelse Swatches Too Faced Sweet Peach Palette Danmark Anmeldelse Swatches

Too Faced Sweet Peach Palette – anmeldelse

Paletten består som sagt af 18 øjenskygger i forskellige varme farver. Det er meget de samme farver, som har været i mange af de store paletter i løbet af 2016 som f.eks. Morphe 35O (læs min anmeldelse af den her), Violet Voss Holy Grail (læs min anmeldelse af den her) og Anastasia Beverly Hills (læs min anmeldelse af den her). Så ud fra mine tidligere anmeldelser, kan I nok godt se, at paletten ikke var livsnødvendig for mig. Men jeg er jo en samler og paletten er simpelthen så smuk!

Too Faced er jo kendt for at lave mange skønne ting, især øjenskygger. Dette er min første store palette fra dem. Men efter at have købt den her, er jeg endnu mere fascineret af f.eks. Chocolate Bar paletten.
Øjenskyggerne i den her er rigtig bløde og pigmenterede. Især shimmerfarverne er super pigmenterede og næsten metalliske. Men de matte farver imponere også rigtig meget. Farverne er desuden perfekte til os med lidt lysere hud, da mange af farverne er i den lyse ende.

Her kan I se swatches af alle øjenskyggerne – og jeg vil faktisk sige, at billederne ikke gør dem retfærdigt. Shimmerfarverne er langt mere metalliske end det ser ud på billeder og er så smukke. Mine favoritter er helt klart Luscious, Bless Her Heart, Bellini og Georgia.

Too Faced Sweet Peach Palette Danmark Anmeldelse Swatches Too Faced Sweet Peach Palette Danmark Anmeldelse Swatches Too Faced Sweet Peach Palette Danmark Anmeldelse Swatches

Too Faced Sweet Peach Palette – nu i Sephora

I kan som sagt (hvis I er heldige) finde Too Faced Sweet Peach paletten i Sephora lige nu. I skal nok være hurtige, for den er rigtig eftertragtet. Men prisen er 360 kr. for 18 øjenskygger og det synes jeg er en rigtig god pris. Især taget øjenskyggernes kvalitet i betragtning, som virkelig har imponeret mig. Seriøst, køb den, hvis I mangler en øjenskyggepalette med varme, fersken-farvede øjenskygger.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

5. januar 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.