fbpx

TOO FACED The Chocolate Shop | Christmas in New York

Posted in New in (shopping)

Too Faced The Chocolate Shop Danmark SephoraDenne uge er dedikeret til nogle af de lækre julekollektioner, I snart kan finde i butikkerne. Og jeg starter med Too Faced The Chocolate Shop, som er del af deres Christmas in New York kollektion. J
eg håber I er parate til en uge i julens tegn, selvom vi kun er i starten af november. I kan også glæde jer til nyheder fra Benefit, en masse ønskeidéer og Kat Von D senere på ugen..

Too Faced laver hvert år nogle af de sødeste julekollektioner, som altid er ekstremt gennemførte. I år er ingen undtagelse og som I kan se på billedet ovenover køber man ikke bare en øjenskyggepalette, men et helt lille hus. Læs videre for at se mine førstehåndsindtryk, en masse billeder og alle de smukke øjenskygger swatchet.

LÆS OGSÅ: DAGENS MAKEUP x TOO FACED NATURAL EYE PALETTE

Too Faced Chocolate Shop Danmark SephoraToo Faced The Chocolate Shop Danmark Sephora Too Faced Chocolate Shop Danmark Sephora

Too Faced The Chocolate Shop – en del af Christmas in New York

The Chocolate Shop er den største gaveæske fra Too Faced i år, hvor man både får en palette med 21 øjenskygger og tre produkter til ansigtet. Desuden får man deres Shadow Insurance, Better Than Sex Mascara og Melted Chocolate Lipstick i Milkshake. Dette sæt koster 440 kr. og bør kunne findes på butikkerne nu eller virkelig snart.

Udover denne gaveæske kommer der også Too Faced Grand Hôtel Café Gift Set – Baby, it’s cold outside…, som indeholder tre mindre paletter med matte og glitrende øjenskygger, som alle tre dufter af forskellige jule-agtige ting. Den koster 360 kr. Desuden kommer Too Faced Let It Glow Gift Set, som består af tre mini produkter, som giver en smuk glød til 160 kr., en mini Better Than Sex Mascara parat til at hænge på juletræet til 95 kr. og et Merry Kissmas Kit med fire forskellige populære læbeprodukter til 195 kr. Der kommer derfor en masse lækkert at vælge i mellem!

Too Faced The Chocolate Shop

Jeg har fået denne smukke palette at teste, så det er selvfølgelig der, jeg lægger mit fokus. Denne palette består som sagt af 21 øjenskygger, som alle dufter velkendt af chokolade, som mange af Too Faced’s produkter gør. Tre af øjenskyggerne er større end de andre og er de typiske highlight farver. Der er desuden en god blanding af matte, shimmer og glitter øjenskygger. De mest glitrende øjenskygger er mine favoritter, da de er blødest og mest pigmenterede.

LÆS OGSÅ: TOO FACED Love Flush Blush Wardrobe

Jeg tænker, at denne palette er den perfekte julegave til de af jer, som ikke har en stor øjenskyggesamling i forvejen. Der er mange gode brune farver, som kan skabe den perfekte base. Farverne er desuden heller ikke for vilde, så mange vil kunne finde en måde at bruge dem på. Jeg ville dog have ønsket, at der var en smule flere matte farver. Matte farver er jo basen for de fleste makeuplooks.

Nedenunder har jeg samlet alle mine swatches af farverne, så I bedre kan fornemme dem på huden. Dertil kan I tilsætte en sød duft af chokolade…

Too Faced Chocolate Shop Danmark SephoraToo Faced Chocolate Shop Danmark Sephora Swatch Too Faced Chocolate Shop Danmark Sephora Swatch Too Faced Chocolate Shop Danmark Sephora Swatch Too Faced Chocolate Shop Danmark Sephora Swatch

Hvis jeg skal nævne mine favorit øjenskygger lige nu vil jeg sige Sugared Raisin, Gingerdoodle, Honey Dip og Pound Cake. Sådan nogle smukke, glitrende øjenskygger – perfekte til julen.

LÆS OGSÅ: Too Faced Melted Lipstick

Denne palette kan sammen med de andre nyheder fra Too Faced, som nævnt, snart findes i Sephora. De plejer at være populære, så man skal nok være lidt hurtigt ude, hvis man drømmer om disse paletter. For pengene får man i hvert fald en ordentlig bunke øjenskygger og lidt andet lir til ansigtet, som de fleste vil få glæde af!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produktet er modtaget som gave, men meningerne er mine egne

8. november 2016
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Amalie

  Hvordan har du fået fat i den palette.. har ledt overalt, men uden held.

  13. november 2016 at 21:21
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg har fået den i pressegave – men den skulle meget gerne være sat til salg i Sephora i løbet af denne uge. Forhåbentlig er den ikke allerede udsolgt 🙂

   13. november 2016 at 21:52
 • Reply Amalie

  Synes bare ikke Sephora sender til dk.. men det må de så gøre – forresten får de også merry macarons på lager? 🙂

  13. november 2016 at 22:43
  • Reply JohanneKristensen

   Du kan ikke købe dem på nettet. Du skal ind i en fysisk Sephora – de ligger blandt andet i Magasin 🙂 Den amerikanske Sephora sender ikke til Danmark.
   Men så vidt jeg ved får de ikke andet i deres julekollektion end det jeg har nævnt i opslaget 😀

   14. november 2016 at 08:50

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.