fbpx

TOP 5 UDENLANDSKE BLOGS

Posted in Guide

top 5 udenlandske blogs anbefaling
Jeg er altid vild med at få inspiration – og når man har en blog, er en af de største inspirationskilder jo andre blogs. Og selvom der er en masse danske bloggere, som jeg er vilde med og følger fast, vil jeg her dedikere et indlæg til de fem blogs, som jeg finder stor inspiration hos fra udlandet. Og hvad er så bedre end at dele disse bloggere med jer, så I måske også kan finde nogle nye interessante mennesker at følge.

Alle disse bloggere har tilfælles, at de alle tager fantastisk smukke billeder, hvor det hele er opsat på den rigtige måde. Og det elsker jeg at kigge med på – især hvis det så er blandet sammen med anmeldelser af nye produkter eller spændende tips, som man ikke selv havde tænkt over.

Front Row Beauty
Jeg er først fornyeligt begyndt at følge med på denne blog og her må man sige, at der er tale om en af de helt store bloggere. Hun har en masse følgere og lever vist rigtig godt af hendes bloggerliv. Men, hendes indlæg er interessante, billederne er flotte og hvor det ikke handler om makeup, handler det en del om dyre fashion brands – og det er jeg næsten lige så vild med som makeup!

Temptalia
En af mine store favoritter, som anmelder næsten alle nye produkter der kommer på markedet. Hvis jeg sidder og kigger på noget nyt makeup – hvad enten det er øjenskygger eller læbestifter, så er chancen for at Temptalia har anmeldt det ret stor. Og jeg stoler virkelig på hendes anmeldelser, de går nemlig rigtig meget i dybden og hun skriver lange beskrivelser. En stor anbefaling til hende.

MakeupSavvy
Jeg har fulgt MakeupSavvy i et godt stykke tid nu og hun er en af mine største inspirationskilder for nye indlæg og hvordan man tager gode billeder. Hun er nemlig rigtig god til at dele ud af hendes viden og har en hel kategori med hjælp til andre bloggere. Samtidig har hun mange billige mærker makeup, som hun deler anmeldelser af.

Bubbly Michelle
Endnu en blog, hvor hovedfokus er smukke, lyse billeder med anmeldelser af de nyeste high-end makeup mærker. De fleste af disse bloggere vil dele de samme produkter, men jeg kan sagtens kigge på alle indlæggene bare for at kigge på billederne. Bubbly Michelle har desuden også en ret kendt instagram med en masse følgere.

The Beauty Look Book
En californisk blog med smukke billeder, men faktisk også rigtig gode anmeldelser. Alle farverne vises altid frem – øjenskygger på armen, læbestifter på læbernes og så videre. Hun er desuden rigtig god til at skrive indlæg. Og fik jeg sagt, at hun tager de absolut smukkeste billeder? Hvem der bare boede i Californien, hvor solen skinner næsten hver dag og lyset altid er godt.

Jeg håber, at det var nogle nye blogs for jer og at I kunne bruge det som lidt inspiration – også selvom mine beskrivelser er rimeligt tamme. Jeg kan bare godt lide smukke billeder!

 

Følg med på
logo_b

26. januar 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.