fbpx

URBAN DECAY | 100 nye læbestifter

Posted in Anmeldelser

Urban Decay Vice Lipstick DanmarkUrban Decay er kommet med en helt ny lancering – og den største fra dem nogensinde. Nemlig 100 forskellige læbestifter, som allerede har ramt de danske Urban Decays. Det er en ret lækker kollektion – og jeg har her fem farver at vise frem til jer. Der følger desuden lip pencils med til farverne, så dem har I også muligheden for at se lidt nærmere på her. Læs med, hvis du ikke kan få læbestifter nok…

Og husk nu, at jeg stadig har gang i min Sleek Makeup Highlighting Palette giveaway – så klik her, hvis du mangler flere highlighters i dit liv (hvem gør ikke det?)
Urban Decay Vice Lipstick Danmark Urban Decay Vice Lipstick Danmark

Urban Decay VICE lipsticks i 100 nye farver

Den nye kollektion er delt op i seks forskellige formulaer – Mega Matte, Comfort Matte, Cream, Metallized, Sheer og Sheer Shimmer. Ud fra disse navne er det nok forholdsvis let at gætte sig til, hvordan de forskellige ser ud. Og ud fra navnene kunne jeg hurtigt konkludere, at de matte og cream nok mest var min stil. Jeg elsker pigmenterede og cremede læbestifter. Og heldigt nok, er alle fem af mine farver i de kategorier.

Jeg har farverne Backtalk (CM), Streak (C), Frenemy (C), 714 (MM) og Pandemonium (MM). Som I kan se på mine swatches nedenunder, var alle farverne fint pigmenterede og gled let på huden. Især virkede Backtalk helt fantastisk, da den gled så let og var godt pigmenteret. Ellers er mine favoritter Streak og 714. 

Indpakningen er simpelthen så flot i en mat sølv farve, hvor bunden er guld. Farven på læbestifterne kan man se i bunden, så man ikke behøves at løfte låget, for at se farven (ja, jeg kigger på dig MAC!). Virkelig en klassisk kollektion, som man kan samle på.

Urban Decay Vice Lipstick DanmarkUrban Decay Vice Lipstick Danmark

Urban Decay Lip Pencils i 50 forskellige farver

Oven i de 100 nye læbestifter, kommer er også 50 lipliners i matchende farver. Det må siges at være en hel del. Især fordi disse tre på billedet gled let over huden og virkede lette at arbejde med. Jeg er nemlig ikke altid lige gode venner med lipliners.

De tre farver her er Naked, Frenemy og Pandemonium. To der matcher med læbestifterne ovenover og den perfekte nude lip pencil, som alle nok kan bruge i deres samling.

Urban Decay Vice Lipstick Danmark

Hvis I tænker, at I gerne vil se nærmere på disse nye læbestifter (og lip pencils), så er de allerede lanceret i Magasin og magasin.dk. Læbestifterne koster 150 kr. stykket og liplinerne 140 kr. stykket.
Jeg er allerede ret forelsket og skal ned og kigge efter flere farver. Der er jo 100 at vælge i mellem (eller 95 nu..)

Rigtig god søndag til jer alle!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

21. august 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.