fbpx

URBAN DECAY ELECTRIC PALETTE

Posted in Anmeldelser

Urban Decay Electric Palette DanmarkDenne øjenskygge palette er ikke for sarte sjæle – dette er Urban Decay Electric Palette. For den består rent faktisk kun af meget stærke (neon) farver med undtagelse af Revolt, som er sølv. Farverne er fantastiske og henvender sig nok især til dem, som ikke er bange for at eksperimentere.
Jeg er heller ikke selv kommet så langt med min palette (desværre) – men jeg har lovet mig selv, at det skal der snart gøres noget ved.

Grunden til, at denne palette er anderledes er på grund af farvernes kvalitet. Det er udover noget jeg nogensinde før har oplevet i øjenskygger. Og officielt fra Urban Decay er dette heller ikke en øjenskygge palette, men en pressed pigment palette. Der er nogle ingredienser i nogle af de pink farver, som ikke er godkendt til brug omkring øjnene. Dette skal man selvfølgelig være opmærksom på, men jeg har ikke selv oplevet problemer og jeg er heller ikke stødt ind i, at andre har oplevet problemer med farverne.

Urban Decay Electric Palette Danmark

Her ses farverne i paletten lidt tættere på. Alle farverne har en enormt god pigmentering, men samtidig er de også lette at arbejde med. Det er jo netop en af de ting, jeg elsker ved Urban Decay og deres øjenskygger. De formår næsten altid, at lave farver som er ekstremt pigmenterede, og stadig er lette at arbejde med. Og især i denne palette er det vigtigt, at farverne er nemme at blende ud, da det ellers meget hurtigt kan komme til at virke som en 90’er fest gone wrong.
Og hvis man synes de her farver er lidt for crazy til øjnene, kan man jo også bruge dem som en farvet eyeliner under øjet. Det er i hvert fald en af måderne, jeg elsker at bruge dem på.

En kort lille gennemgang af farverne sammen med nogle swatches. Bemærk, at swatchsene er lavet på min arm uden primer eller andet under. Sådan ser farverne bare ud!

Urban Decay Electric Palette Danmark

Revolt er som tidligere beskrevet en smuk sølv farve. Den er okay pigmenteret, men på grund af dens glitter er den ikke helt ligeså kraftig i farven som de andre. Denne er også klart den mest glitrende farve – og den farve, som nok er den mest almindelige (og kedelige).

Gonzo er en meget lyseblå farve, nærmest turkis med en smule glimmer – dog uden det bliver for voldsomt. Denne har også en rigtig fin pigmentering og er super let at arbejde med. Det er virkelig et kæmpe plus ved denne palette.

Slowburn er en af mine favoritter. En fantastisk orange-rød pangfarve, som virkelig skinner igennem. Selvom jeg elsker denne farve mangler jeg stadig en måde at inkorpore den i min øjenmakeup uden at jeg ligner en zombie eller det der er værre. Men jeg ved det kan lykkedes!

Savage er en fantastisk pink. Jeg elsker virkelig pink og det her er den bedste shocking pink, jeg nogensinde har set. Dog føler jeg lidt, at samme problem er der, som med Slowburn. Dog tænker jeg, at man måske kan lave et mørkt smokey eye med denne farve.

Fringe er endnu en blå farve, denne er dog meget anderledes fra Gonzo. Denne er helt uden glimmer, men er til gengæld changerende i farven. Den ser altså både lidt blå og lidt grøn ud. Spændende farve.

Urban Decay Electric Palette Danmark

Chaos er en mørkeblå mat farve. Den er igen let at arbejde med, selvom dette er en mat farve. Den er nok også lidt nemmere at arbejde med, da man kan lave mange fine mørkeblå smokey eyes.

Jilted er en farve, som er lidt svær at beskrive. Den er en blanding af pink og lilla, og jeg kan ikke bedømme hvad farven hedder. Måske en lys bordeaux? Den er i hvert fald flot!

Urban er en smuk lilla farve, som er en smule glitrende. Det er den eneste rigtige lilla i paletten, hvilket er lidt en skam. Denne farve kan også være god at bruge i et smokey eye, da den er forholdsvis mørk.

Freak er en virkelig cool grøn farve. Jeg plejer ikke at være så vild med grøn, men den her er virkelig smuk. Denne har jeg faktisk brugt utallige gange under øjet som en farvet eyeliner.

Trash er den sidste farve – og den må være indbegrebet af en neon (eller electric) farve. Den her gule/grønne farve, som virkelig skinner igennem. Desværre er det faktisk den, som har den dårligste pigmentering. Men den er jo ikke dårlig dårlig – for man kan sagtens se den, når man swatcher den, den mangler bare dybden i farven, som man kan se i paletten.. Denne elsker jeg at blande med Freak.

Urban Decay Electric Palette Danmark

Dette var gennemgangen af en fantastisk øjenskygge palette. Og nej, det er ikke til hverdags makeuppen. Generelt set tror jeg kun, at det er makeup entusiaster, som absolut tænker, at den her er et musthave. Til gengæld får man en palette med 10 øjenskygger til en fornuftig pris, som virkelig er høj kvalitet. Urban Decay præsterer simpelthen bare gang på gang.

Den kan købes på magasin.dk til 350 kr. eller feelunique.com til ca. 385 kr (og gratis fragt)

 

6. februar 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.