fbpx

URBAN DECAY Full Spectrum Palette | anmeldelse

Posted in Anmeldelser

Urban Decay Full Spectrum Swatch Anmeldelse DanmarkJeg håber ikke I er for trætte af at læse om nye øjenskyggepaletter, for der kommer endnu et indlæg i dag. Denne gang om Urban Decay Full Spectrum paletten, som jeg har været så heldig at få tilsendt. Jeg har allerede luret på den her palette nede i Magasin og jeg er vild med farverne! Den perfekte øjenskygge palette til jer, som ikke kan få farver nok.

Urban Decay Full Spectrum er en limited edition palette, som Urban Decay har lanceret her op til jul. Den er fyldt med 21 øjenskygger – alle i meget farverige farver, som I jo også kan se på billedet ovenover. I kan finde den i Magasin eller på magasin.dk til 45o kr. Læs med nedenunder for at se lidt nærmere på farverne, hører mine førstehåndsindtryk og se swatches!

LÆS OGSÅ: URBAN DECAY ALL NIGHTER FOUNDATION

Urban Decay Full Spectrum Swatch Anmeldelse DanmarkUrban Decay Full Spectrum Swatch Anmeldelse Danmark

Urban Decay Full Spectrum palette – anmeldelse og swatches

Urban Decay Full Spectrum paletten består som sagt af 21 øjenskygge. 18 af dem er helt nye øjenskygger og 3 er re-releases. Blandt andet ved jeg farven Hatter kommer fra Alice in Wonderland paletten, som jo desværre aldrig kom til Danmark.
Øjenskyggerne i denne palette er nok ikke til nybegynderne eller dem, der elsker de naturlige nuancer. Der er virkelig knald på farverne og f.eks. farver som grøn og gul er sjældne øjenskygger. I hvert fald i min samling.

LÆS OGSÅ: BRAND FOKUS | Urban Decay

Nedenunder kan I se swatches af alle øjenskyggerne – række for række. Jeg har brugt en primer under, da jeg tit ved at øjenskygger i disse farver kan have brug for lidt ekstra hjælp. Nogle af farverne er også mere afdæmpede på huden end i paletten, men jeg føler, at de alle sammen kan bygges op.
Den øverste række er den mest “naturlige”, hvor alle farverne nemt kan integreres i et hverdagslook. Jeg er vild med Alchemy, Warning og Hundred. Anden række er den med mest “pang” i. Den er fyldt med neon-farvede øjenskygger og jeg er specielt vild med Gossip, Hatter og Blindsided. Den sidste række har en god blanding af farver, hvor især Jones og Mean springer i øjnene på mig.Urban Decay Full Spectrum Swatch Anmeldelse Danmark Urban Decay Full Spectrum Swatch Anmeldelse Danmark Urban Decay Full Spectrum Swatch Anmeldelse Danmark

LÆS OGSÅ: Urban Decay MOONDUST PALETTE

Det er altid sjovt med den her slags paletter, hvor man får en hel bunke øjenskygger, man måske slet ikke har i sin samling i forvejen. Den her palette kan måske ikke lave så mange looks alene – til gengæld vil den arbejde perfekt sammen med en anden neutral palette som f.eks. Urban Decay Naked Ultimate Basics eller en god klassiker som Urban Decay Naked (fik I set mit julelook med denne palette?). Det er som sagt den perfekte palette til jer, som gerne vil eksperimentere lidt eller måske bare elsker farver. Måske burde jeg kaste mig ud i noget med farver? Det ville jo også være nyt for mig!

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produktet er modtaget som gave

11. december 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.