fbpx

URBAN DECAY Heavy Metal Glitter Eyeliner

Posted in Anmeldelser

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Anmeldelse

Reklame

Jeg har haft et helt specielt kærlighedsforhold til Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner igennem mange år efterhånden. Det er den fineste lille eyeliner, som jeg ved du ikke kan undvære i dit liv! Propfyldt med glitter og nem lige at poppe ovenpå en øjenskygge, en eyeliner eller under øjet. Der er virkelig mange muligheder!

Så da Urban Decay kom med nye lanceringer af deres Heavy Metal Glitter Eyeliners kunne jeg næsten ikke være mere glad – og spændt. Og endnu bedre er det, at jeg har fået alle farverne på nær en af Urban Decay… Og så kan jeg jo dele dem med jer i dag!

LÆS OGSÅ: URBAN DECAY Naked Heat

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Anmeldelse

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner

De nye farver er lanceret sammen med deres julekollektion, men de er ens med de eksisterende i linjen i forhold til design og udseende. Det eneste der er er nyt er selvfølgelig de smukke nye farver. De kommer i seks nye nuancer – og jeg har fem af dem. Den eneste der mangler er en pink glitter, som hedder Glamrock.  De koster 155 kr. stykket og kan findes hos blandt andet Magasin.

Jeg bruger selv de her Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner til flere ting. Først og fremmest elsker jeg at bruge dem ovenpå øjenskygge, hvor jeg ønsker lidt mere reflekterende glitter. Jeg kører bare børsten over øjenlåget og på den måde fordeler den selv glitteret lidt tilfældigt og det ser så fint ud. Især hvis man skal ud om aftenen, hvor lyset fanger glitteret. Ellers kan jeg godt lide at bruge den oven på en sort eyeliner for at give mere effekt – det ser virkelig ud som om man har gjort sig umage, men det er så let! Og så selvfølgelig trukket under øjet som en eyeliner for at give super meget liv til ens makeuplook.

LÆS OGSÅ: MAKEUPLOOK | Urban Decay Full Spectrum

Nedeunder her kan I se swatches af de fem nye farver. Jeg har prøvet at fange dem i to forskellige lys, så I kan se glitteret. De er nemlig ret chunky og glitrende – men sådan skal de jo også være! Farverne fra venstre er Pyro, Grind, Gamma Ray, Punk Rock og Stix and Bones.
Jeg er selv helt forelsket i Pyro, som vil se fantastisk ud ovenpå alt (minder lidt om Distortion fra deres eksisterende kollektion). Og Grind selvfølgelig som er en fin, sart lyserød glitter. Og så er der Stix and Bones, som har den vildeste mørke tre-dimensionelle effekt. Den må være fantastisk på et smokey eye!
Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner SwatchesUrban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Anmeldelse

LÆS OGSÅ: PICTORIAL | Julelook med Urban Decay Naked

Vil I se looks, hvor jeg faktisk har brugt en Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner, så kan I finde et her og her! Og så er det ellers bare at hoppe ned og kigge nærmere på dem her i jeres lokale Magasin. De er simpelthen så smukke og jeg er så glad for at have fået udvidet min kollektion (som før kun var på fire farver) – nu kan jeg jo bruge dem i alle makeuplooks. Og tro mig, det har jeg tænkt mig at gøre!

Har I prøvet Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner? Og hvad synes I?

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ Facebook | Instagram

15. december 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Mia / SortPastel.dk

  Jeg har tit tænkt på at prøve dem – for de ser så smukke ud.. og nu lokker de med nye farver!! 😀

  16. december 2017 at 10:41
  • Reply JohanneKristensen

   De er helt fantastiske! Og så nemme at bruge… Jeg er ikke god til løs glitter, da det er så besværligt. Men dem her “popper” man bare lige på og det ser så fint ud 😀

   16. december 2017 at 12:06

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.