fbpx

URBAN DECAY Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette

Posted in Anmeldelser

Urban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette Anmeldelse

Reklame

Urban Decay er tilbage med endnu en fantastisk smuk palette fyldt med glitrende metalliske farver. En palette til alle os, som elsker gode, pigmenterede shimmerøjenskygger! Og som bare aldrig helt kan få nok af glitter!
Urban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette er en metallisk palette som består af 20 helt nye øjenskygger fra Urban Decay. En palette med både neutrale toner og de mere vilde – så noget til enhver smag. Jeg kan godt garantere, at du vil blive forelsket i nogle af de her farver. Så læs indlægget og bliv inspireret.

LÆS OGSÅ: URBAN DECAY Naked Ultimate Basics Palette

Urban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette AnmeldelseUrban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette AnmeldelseUrban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette Anmeldelse

Urban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette

Urban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette består som sagt af 20 helt nye øjenskygger, som aldrig er set før hos Urban Decay. Paletten er bygget op som en malers palette. Med neutrale toner i den ene side og de mere farverige i den anden. Samtidig har paletten et stort spejl i midten, som er virkelig brugbart. Indpakningen er dog lidt speciel, da man skal trække paletten ud af den lilla metalliske indpakning.

I kan finde paletten hos Magasin til 450 kr., hvilket må siges at være en fair pris for en palette med 20 øjenskygger i. Jeg håber dog ikke, at den er ved at udgå allerede. Jeg kunne i hvert fald ikke finde den andre steder online end hos Magasin. For det her er faktisk en rigtig god palette!

Urban Decay har altid været god til at lave shimmerøjenskygger, som vi for eksempel har set i både Urban Decay Naked Heat og Urban Decay Moondust. Og den her palette er bestemt ikke en undtagelse. Jeg er VILD med hvordan øjenskyggerne ser ud, deres lidt tykke konsistens og den flotte måde de reflekterer i lyset på. Derfor har jeg også taget billeder af mine swatches under kunstigt lys. Så I også har en chance for at se hvor reflekterende de er.

LÆS OGSÅ: URBAN DECAY Heavy Metal Glitter Eyeliner

Det kan diskuteres hvor mange shimmerøjenskygger, man reelt har brug for. Og om en palette udelukkende med den slags øjenskygger giver mening. Men hvis kvaliteten er i top, som den er her, kan jeg godt forstå idéen bag. For de fleste af jer der læser med i dag, har sikkert allerede masser af matte øjenskygger. Og har man bare 2-3 matte brune øjenskygger, kan man næsten alt. Og nogle gange skal der en anderledes palette til for det hele ikke bliver så trivielt.

Jeg er selv vild med den mere neutrale side af paletten, hvor især farver som Angelfire, Maiden, Acoustic og Scream stikker ud for mig. Men også farver som Punk Rock og Glamrock er helt fantastiske.

Urban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette Swatches Urban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette SwatchesUrban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette Anmeldelse

LÆS OGSÅ: URBAN DECAY The Velvetizer | Pudderen, der gør din foundation perfekt!

Jeg kan blankt erkende, at jeg er blevet virkelig positivt overrasket over denne palette. Indpakningen gjorde mig lidt nervøs – jeg ved ikke hvorfor, måske fordi den var så anderledes? Men indpakning betyder intet for mig, når kvaliteten er i top. Og disse øjenskygger er noget af det bedste, jeg har set længe. I en verden, hvor der er så meget fokus på matte øjenskygger, ender vi med at glemme alt om de smukkeste. Nemlig dem der glitrer.

Og så prøver jeg lidt en ny stil med mine billeder – er det noget I kan lide? Jeg tror, at jeg vil arbejde lidt med at bruge det “naturlige” lys vi har alt efter årstiderne og slippe kampen om de perfekte lyse billeder med hvid baggrund. Tit må jeg nemlig gå på kompromis med hvor godt I rent faktisk kan se produktet. Og det nytter jo ikke noget.

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.