fbpx

Urban Decay MOONDUST PALETTE

Posted in Anmeldelser

Urban Decay Moondust Palette Razor Sharp Eyeliner DanmarkDet er blevet tid til endnu et indlæg om en ny udgivelse hos Urban Decay – nemlig MOONDUST paletten. Se den lige, er den ikke vanvittig smuk? Urban Decay er kommet med de vildeste produkter over de sidste par måneder og den her er ingen undtagelse. Moondust øjenskygger er noget, man har kunne finde i Urban Decays varesortiment længe – men det er første gang, de kommer i en samlet palette.
Paletten bliver lanceret omkring d. 12. oktober til 425 kr. i Magasin eller på magasin.dk

Oveni denne smukke palette, lancerer Urban Decay også en flydende eyeliner – Razor Sharp Water-Resistant Longwear Liquid Eyeliner i 20 forskellige farver. Jeg har fire af farverne, så dem får I også lige en anmeldelse af i dette indlæg.

Urban Decay Moondust Palette Razor Sharp Eyeliner Danmark

Razor Sharp Water-Resistant Longwear Liquid Eyeliner

Dette er 20 flydende eyelinere i alverdens farver, som skal hjælpe med at give den perfekte eyeliner hver gang. Farverne svinger fra de mere vilde blå og grøn til mere neutrale farver. De har desuden forskellige effekter – nogle er med glitter, andre er metalliske. På indpakningen kan man se farven på produktet, hvilket altid er smart. Desuden matcher resten af indpakningen godt til f.eks. deres ny lanceret læbestifter, som I kan læse meget mere om her.
Disse eyeliners kommer til at koste 170 kr. stykket.

De fire I kan se på billedet ovenover er Chaos, Kush, Fireball og Snakebite. Hvor Chaos og Kush mest er farvede eyeliner, er Snakebite metallisk og Fireball er en slags duo-chrome farve, som svinger mellem fersken og pink. Jeg er så forelsket i Fireball, som er fantatisk at bruge under øjet til at give et lidt metallisk look. De er nemme at arbejde med – men meget flydende, så man skal have en stille hånd. Men smukke er de, som I også kan se på swatches lige her:

Urban Decay Moondust Palette Razor Sharp Eyeliner DanmarkUrban Decay Moondust Palette Razor Sharp Eyeliner DanmarkUrban Decay Moondust Eyeshadow Palette

Nu til stjernen i indlægget i dag – den smukke Moondust palette fra Urban Decay.
Moondust øjenskyggerne sælges allerede individuelt, men her kommer for første gang en samlet palette med otte forskellige øjenskygger, hvor nogle af dem er helt nye.

Moondust øjenskyggerne er lidt anderledes end almindelige øjenskygger. De er nemlig pakket med glitter-pigment, som gør dem ultra glitrende. Til gengæld er de lidt tyndere i selve farvepigmentet, fordi der er så meget glitter i. Men som I kan se på mine swatches nedenunder, kan man nemt bygge dem op i farven. Jeg vil dog anbefale en god glitterprimer under, så man er sikker på glitteret bliver, hvor det skal.

De eneste øjenskygger, jeg har i min samling, som minder om er MAC Dazzleshadows, som har været i MAC’s limited kollektioner et par gange. Men her vinder Urban Decay, da deres øjenskygger er nemmere at få på øjenlåget pigmenteret. MACs er meget mere glitrende og meget mindre pigmenterede.

Urban Decay Moondust Palette Razor Sharp Eyeliner Danmark

Farverne er super smukke – og samtidig farver man kan bruge i mange forskellige looks. Jeg forestiller mig de mørkere farver er perfekte på øjenlåget, hvis man skal lave et smokey eye. Specter er virkelig fin som en highlight farve i det inderste hjørne.

Mine favoritter må være Element, som er den her smukke brændte røde farve. Granite, som er en mørke-grå sølv og Galaxy som har en smuk duo-chrome effekt med blå, grøn og sort.
Nedenunder kan I se swatches af farverne, hvor jeg har brugt en primer under og min finger til at påføre farverne. Nogle af farverne var meget pigmenteret ved et lag, hvor f.eks. en farve som Specter, skulle bygges lidt op. Men den er også meget lys. Og se så lige Galaxy – wow!

Urban Decay Moondust Palette Razor Sharp Eyeliner Danmark Swatch

Hvis I synes den her øjenskyggepalette er lige så smuk, som jeg gør, så husk at I kan finde den hos Magasin fra omkring d. 12. oktober. Razor Sharp Eyeliners er allerede til salg i Magasin, men jeg kan ikke finde dem på hjemmesiden. De kommer nok også omkring samme dag.
Så hvis I er vild med glitter, vil I ikke gå glip af denne lancering!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produkterne er modtaget som gave

 

2. oktober 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.