fbpx

URBAN DECAY Naked Heat

Posted in Anmeldelser

Urban Decay Naked Heat Anmeldelse

Reklame

Den her anmeldelse har vist været lidt længere undervejs end jeg havde planlagt. Men nu er den her -anmeldelsen af Urban Decay Naked Heat! For alle jer der læser med her på bloggen kender min kærlighed til Urban Decay og deres Naked paletter. Faktisk tror jeg I kan finde anmeldelser af dem alle her!

Men lever den allerede famøse Urban Decay Naked Heat så op til sit ry? Læs med og hør min mening her!

Urban Decay Naked Heat AnmeldelseUrban Decay Naked Heat Anmeldelse

Urban Decay Naked Heat

De fleste af jer kender nok Urban Decay og deres Naked paletter. Det her er den femte i rækken og den har selvfølgelig fokus på de varme, brændte toner vi har set rigtig meget de sidste par år. Jeg har selv snart hvad jeg har brug for af de her varme paletter, men de er nu stadig så smukke! I kan finde paletten hos Magasin eller magasin.dk til 395 kr. eller hos feelunique.com (affiliate link) til 350 kr.

Paletten her består af 12 øjenskygger og i modsætning til tidligere Urban Decay Naked paletter er der mange matte – faktisk 7 matte mod 5 shimmer øjenskygger. Og det er jeg vild med! Matte øjenskygger er basen for et hvert godt look. Og så er der shimmerøjenskyggerne, som er helt fantastisk pigmenterede og bløde. Derfor er den her palette helt sikkert en vinder i mine øjne.

I kan se mine swatches nedenunder. Den eneste farve, der skuffede mig var Ashes, som var meget lidt pigmenteret. I mens blev jeg super imponeret over Lumbre, Scorched og Ember.

Urban Decay Naked Heat Swatches Urban Decay Naked Heat SwatchesUrban Decay Naked Heat Lipsticks Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil Torch

Urban Decay Naked Heat læbestifter + eyeliner

Det er jo faktisk ikke kun paletten, som der kom i den her kollektion. Der er nemlig også tre vanvittigt smukke læbestifter og to specielle eyelinere. Alle i familie med paletten og de varme, brændte farver.

Jeg har alle tre læbestifter at vise jer. Urban Decay Naked Heat Fuel er den perfekte nude, som jeg altid har brug for i min samling. Scorched er metallisk og brun-gylden – den er lidt mere speciel, men uden at være for dramatisk. Til sidst er der Heat som imponerede mig mere end forventet – den er smuk rød og metallisk. En fed kombination til f.eks. julefesten. Læbestifterne koster 155 kr. hos Magasin eller magasin.dk. I kan også finde dem hos feelunique.com (affiliate link) til ca. 137 kr.

Jeg har kun den ene eyeliner at vise jer og det er Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil i Torch, som er en smuk rødbrun, der ville passe perfekt til et look med paletten. I kan finde den hos Magasin eller magasin.dk til 150 kr. Den kan I selvfølgelig også finde hos feelunique.com (affiliate link) til ca. 137 kr.

Nedenunder kan I se swatches af de fire produkter. De er ret lækre, hva? Jeg er selv helt vilde med dem!

Urban Decay Naked Heat Lipstick Swatches

Konklusionen fra mig må være, at jeg på alle måder synes den her kollektion lever op til hypen. Så selvom den havde lidt hård medfart fra nogen sider, så synes jeg det er den bedste Urban Decay Naked palette, der er udgivet. Farverne er pigmenteret og man kan skabe rigtig mange looks med den. Hvad tænker I om Urban Decay Naked Heat?

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Tina KH

  Jeg elsker farverne og gløden og dybden i farverne:-)

  15. oktober 2017 at 11:57
  • Reply JohanneKristensen

   Den er altså også lækker! Jeg er selv virkelig imponeret over både farverne og kvaliteten 🙂

   16. oktober 2017 at 11:13

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.