fbpx

URBAN DECAY Naked Palette – min samling

Posted in Anmeldelser

Urban Decay Naked Palette 1 2 3 DanmarkNu kan I godt glæde jer til et langt indlæg – her kommer nemlig min Urban Decay Naked Palette samling.
I dag har jeg tænkt mig at vise jer mine tre Naked paletter (yes, har endelig fået dem alle!) og sammenligne dem. Så hvis I går og tænker på at investere i en af disse, er det nu I skal læse med.

Til at starte med vil jeg sige, at Urban Decay har nogle af de bedste øjenskygger jeg nogensinde har prøvet. De er utroligt bløde og nemme at arbejde med. Derfor er det de perfekte “starter-paletter” for dem, som gerne vil have 12 flotte farver, som er nemme at arbejde med og kan fås til en rimelig pris. Disse øjenskygger er langt bedre end dem jeg har fra MAC og Makeup Geek. Farverne er mere intense og de er nemme at blende. Dog er der også lidt mere “fall out” med disse, da man nemt får lidt for meget produkt på børsten.
Man får som sagt 12 øjenskygger i en palette og de kan købes til 365 kr. på Magasin.dk eller i Magasin Kgs. Nytorv.
Ud af de 12 øjenskygger er der to matte, resten er med shimmer og glitter. Dette er det største problem for mig, da jeg er meget glade for matte øjenskygger. Derfor vil en palette for mig aldrig være nok i et makeuplook, da jeg gerne vil have en eller flere “crease” farver, som er matte.

Urban Decay Naked Palette 1 2 3 Danmark

Naked 1, Naked 2 og Naked 3

 

Her ses de tre paletter ved siden af hinanden. Den slags synes jeg hjælper mig en helt del på at se, at farverne faktisk er ret forskellige i alle tre paletter. Der er dog én farve, som jeg i dag har opdaget, der går igen. Det er Half Baked, som både er i Naked 1 og Naked 2. På billedet her ligner det dog to forskellige farver, men de swatcher ret ens. Tror måske bare at det er fordi, at min Naked 2 er ældre og brugt en hel del mere.
Ved denne sammenligning kan man se, at Naked 1 og Naked 2 er neutrale farver – Naked 1 er mere varmtonet og Naked 2 er mere koldtonet. Naked 3 har lyserøde toner som tema og den skiller sig derfor lidt mere ud.
Nedenunder kan I se swatches af alle tre paletter hver for sig.

Urban Decay Naked Palette 1 2 3 DanmarkNaked 1 er den nyeste af mine Naked palette og jeg har derfor ikke nået at eksperimentere så meget med denne endnu. Den har hovedsagligt varmtonede øjenskygger, som tit passer til folk med gyldne undertoner i huden. Dog synes jeg sagtens at den kan bruges af alle – for i bund og grund er det bare øjenskygge farver, og det er meningen, man skal eksperimentere lidt!
Mine favoritter i denne palette er Sidecar og Smog, som er fine med en del glitter. De er helt perfekte over hele øjenlåget.

Urban Decay Naked Palette 1 2 3 DanmarkNaked 2 var min første øjenskygge palette fra Urban Decay og det er naturligvis derfor den, som er brugt mest. Jeg købte den i sin tid fordi, at jeg havde hørt at den passede bedst til folk med en kølig undertone i huden – og ja, det må man sige jeg har. Ved at kigge på Naked 2 farverne i forhold til Naked 1 kan man godt se, at de er mere kølige. Og det er jeg helt vild med! Derfor tager denne palette ubetinget pladsen som min yndlings. Farverne er så brugbare og næsten dem alle ser fantastiske ud over hele øjenlåget. Samtidig kan jeg også godt lide at lave et smokey eye med disse farver, da man nemt kan gøre hele looket mere mørkt.
Mine favoritter i denne palette er Verve og YDK.

Urban Decay Naked Palette 1 2 3 Danmark

Naked 3 er den lidt mere specielle af disse tre fordi den er baseret på en lyserød undertone. Med den her kan man virkelig skabe nogle feminine og nemme hverdagslook. Pigmenteringen er i top, men samtidig uden det bliver for voldsomt. Ønsker man en stærkere pigmentering kan man altid gøre sin børste våd inden man dypper den i øjenskyggen – på den måde kan man nærmest få en “foiled” effekt.
Så hvis man er vild med lyserøde toner på sine øjne og leder efter en palette, som kan skabe nogle rigtig fine hverdagslook ville jeg helt sikkert gå efter den her. Den her er til gengæld ikke så optimal at lave smokey eyes med eller hvis man ønsker det meget mørkt.
Mine favoritter i denne er Dust og Buzz.

Jeg håber, at I har fået noget ud af at læse indlægget og er blevet inspireret til at investere i en af disse. Det er nogle fantastiske øjenskygger og jeg er meget tilfreds med at have alle tre nu. Så kan vi bare krydse fingre for, at de måske laver en fjerde også.

Urban Decay Naked Palette 1 2 3 Danmark

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.