fbpx

URBAN DECAY Naked Skin Shapeshifter Palette

Posted in Anmeldelser

Urban Decay Naked Skin Shapeshifter Palette Light Medium

Reklame

Er I ved at være trætte af highlighter og contour-paletter? Det håber jeg ikke! For i dag vil jeg tale lidt om Urban Decays bud på sådan en palette og denne har endda både en creme-side og en pudder-side. Dette virker virkelig til at være trenden, der ikke lige vil dø. Så leder du stadig efter den helt perfekte contour-highlighter palette, så læs med og se om Urban Decay Naked Skin Shapeshifter Palette er noget for dig.

Vil du læse om andre produkter fra Urban Decay på bloggen, så klik her!

Urban Decay Naked Skin Shapeshifter Palette Light Medium

Urban Decay Naked Skin Shapeshifter Palette i Light Medium Shift

Paletten I ser i dag er den lyseste af to farver – der findes nemlig også en Medium Dark Shift til jer derude med mørkere hud. At dele den op i to farver synes jeg egentlig er genialt. For hvor mange paletter har man ikke prøvet at købe, hvor kun få af farverne passede til ens hudfarve? Det kender jeg i hvert fald kun alt for godt! Urban Decay Naked Skin Shapeshifter Palette koster 395 kr. og kan findes hos Magasin eller magasin.dk eller hos feelunique.com (reklamelink) til ca. 348 kr.

Paletten består som sagt af to adskilte sider. En med fem creme-produkter og en med fire pudder-produkter. Her går det fra contour, color-correcting til highlighting. Man har derfor alt i en palette, måske med undtagelse af blush. Man får derfor i alt ni forskellige produkter, som alle virker til forskellige ting.

Urban Decay Naked Skin Shapeshifter Palette – creme

Billedet ovenfor er creme-produkterne. Her får man fem forskellige farver. En mørk til creme-contour, som faktisk har en fin kold undertone og er pigmenteret, uden at være for pigmenteret. En mat highlighter farver med gule undertoner, to lyserøde color-correcting farver hvor en er mere fersken og en mere lyserød og til sidst en highlighter med shimmer.

Nedenunder kan I se swatches af de fem farver. Jeg kunne godt ønske mig mere pigment fra creme-siden, men på den anden side er den jo så fantastisk at bruge som nybegynder. Desuden passer alle farverne ret godt til min lyse hud.

Urban Decay Naked Skin Shapeshifter Palette Light Medium SwatchesUrban Decay Naked Skin Shapeshifter Palette Light Medium

Urban Decay Naked Skin Shapeshifter Palette – pudder

På pudder-siden er der kun fire forskellige produkter, som jo så naturligvis alle er større end cremeprodukterne. Her får man en (meget) varm bronzer, en kold contour, en mat hvid highlighter og en fin shimmer highlighter.

På denne side af paletten er farverne ekstremt pigmenteret… Altså næsten for meget pigmenteret – i hvert fald i forhold til hvad jeg er vant til. Da jeg første gang skulle bruge bronzeren, kom der alt for meget på min børste og jeg fik en stor brun plamage i ansigtet. Men til dens fordel, fik jeg faktisk blendet det hele ud! Men hver opmærksom på hvor pigmenterede de her er, for man får hurtigt brugt for meget. Highlighteren er dog virkelig smuk og kunne godt gå hen og blive en af mine favoritter!

I kan se swatches lige her.

Urban Decay Naked Skin Shapeshifter Palette Light Medium Swatches

Jeg er ikke helt sikker på, at skønhedsverdenen stadig mangler nye contour-kits og highlighter paletter. Men der må være mange der er vilde med dem, for de bliver stadig lavet i massevis. Jeg kan egentlig ret godt lide buddet her fra Urban Decay.

Har den lidt småskavanker? Ja! Men kan man finde paletter som passer en helt perfekt? Det ved jeg simpelthen ikke. Faktum er at den her både har creme og pudder, hvilket sjældent ses og man kan derfor få rigtig meget brug ud af den. Især fordi den samtidig er delt op efter hudtone. Jeg må se hvor meget jeg får den brugt i fremtiden til at se om den faktisk bliver en favorit.

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

9. november 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.