fbpx

URBAN DECAY Naked Ultimate Basics Palette

Posted in Anmeldelser

Urban Decay Naked Ultimate Basics Anmeldelse Danmark Swatches MagasinTiden er til øjenskyggepaletter og især dem fra Urban Decay. I dag kigger jeg nærmere på Urban Decay Naked Ultimate Basics paletten, som er forholdsvis ny hos Urban Decay. Denne palette består af 11 helt matte øjenskygger og en med en smule shimmer.

Dette er paletten perfekt til jer derude, som ikke kan få nok matte øjenskygger. Eller som måske stadig mangler et udvalg af matte øjenskygger, som går til alle andre farver. Læs med nedenunder for at høre nærmere om paletten!

Urban Decay Naked Ultimate Basics Anmeldelse Danmark Swatches Magasin Urban Decay Naked Ultimate Basics Anmeldelse Danmark Swatches Magasin

Urban Decay Naked Ultimate Basics – en mat øjenskyggepalette

Som sagt, så består den her palette af 12 øjenskygger. 11 er matte – og den første, Blow, har en smule shimmer. Sådan en perfekt highlighterfarve til øjnene. Øverste række består af kolde toner og den nederste række har de mere varme farver. Jeg synes det er skønt med en palette, som ikke er enten eller. Når man har både kolde og varme toner er den nemlig meget nemmere at arbejde ind i et hvert look.

Paletten kan I allerede finde nu i Magasin eller magasin.dk til 380 kr. Der er samme antal øjenskygger i som deres almindelige Naked paletter – den her er bare 5 kr. billigere. Så jeg synes det er en fin pris. Man får trods alt meget produkt for pengene.

LÆS OGSÅ: URBAN DECAY Full Spectrum Palette | anmeldelse

Nedenunder kan I se swatches. Øjenskyggerne var ikke helt så pigmenterede, som jeg er vant til. Til gengæld var de smørbløde og gled let over huden. At de ikke er så pigmenterede behøves bestemt ikke at være noget dårligt – for nogle gange er øjenskygger så pigmenterede, at de er svære at blende ud. Jeg har prøvet en del af disse øjenskygger på øjet og jeg synes de blender som en drøm. Da jeg kun havde få minutter til at smide lidt øjenskygge på i lørdags brugte jeg Commando, Tempted  og Instinct til at skabe lidt dybde og det gik så nemt!

Det spøjse ved denne palette er farverne, når de kommer på huden. Jeg synes de var meget anderledes end i paletten – og jeg ved ikke helt hvorfor. Men pyt, så længe farverne er pæne! Mine favoritter er Instinct, Extra Bitter og Nudie.

Urban Decay Naked Ultimate Basics Anmeldelse Danmark Swatches Magasin Urban Decay Naked Ultimate Basics Anmeldelse Danmark Swatches Magasin

LÆS OGSÅ: PICTORIAL | Julelook med Urban Decay Naked

Jeg er lidt af en øjenskyggejunkie og kan aldrig få nok. Denne Urban Decay Naked Ultimate Basics palette er nok ikke så beregnet til personer som mig, der har så meget i forvejen. Men for en nybegynder, der mangler de perfekte matte base-øjenskygger, er den her perfekt. Jeg ville slet ikke være i tvivl om at anbefale denne til mine veninder.

Jeg håber I får en skøn dag – og snart er parate til jul, som jo faktisk er lige om lidt…

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Paletten er modtaget som gave.

20. december 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.