fbpx

URBAN DECAY VICE 4 PALETTE

Posted in New in (shopping)

Urban Decay Vice 4 Palette DanmarkSå er der endelig kommet en ny Urban Decay Vice 4 Palette – og jeg har endelig fået mig taget sammen til at købe den. For jeg elsker disse limited paletter fra Urban Decay, især fordi deres øjenskygger er nogle af mine favoritter. Vice paletterne kommer en gang om året som en del af deres jule-kollektion. Du får en palette med 20 øjenskygger, hvor de fleste af dem er helt nye og limited. Den koster 450 kr. og kan fåes i Magasin i Århus, København og online. Men man skal skynde sig, da den jo kun er der i begrænset omfang.

Urban Decay Vice 4 Palette Danmark Urban Decay Vice 4 Palette Danmark

Indpakningen og selve æsken er i år den fedest af dem allesammen. Jeg elsker den er metallisk og skifter lidt farve efter hvilket lys den er i. Samtidig har de alle en ret hård kasse, så øjenskyggerne ikke går så let i stykker, hvis man f.eks. ender med at smide den på gulvet (ja, den slags sker ofte for mig…)

Urban Decay Vice 4 Palette Danmark Urban Decay Vice 4 Palette Danmark

Det største problem ved disse paletter er, at Urban Decay ikke er de største fans af matte farver og i denne palette er der kun 3 farver – Framed, Discreet og Bitter, som rent faktisk er matte. Og det er ud af 20 øjenskygger. Til gengæld var de matte farver så bløde og lækre at røre ved. Så kunne forestille mig de er fantastiske at arbejde med. Det er dog derfor ikke en øjenskygge palette til dem, som ønsker at starte deres øjenskygge kollektion op – da der næsten altid skal bruges andre øjenskygger, for at skabe et fuldendt look.
Desuden er der nogle meget glitrende farver i denne palette, som jeg tror kan blive rigtig svære at arbejde med. Det kan man også se i mine swatches nedenunder, hvor især Crowbar og Low havde voldsomt store stykker glitter i. Og de er bare næsten umulige at arbejde med – man skal i hvert fald huske en god primer.
Ellers virkede de fleste af øjenskyggerne ret nemme at arbejde med og de swatchede pænt på min arm – og endda uden primer.
Mine personlige yndlings er helt sikkert Bitter, Flame, Harlot, Arctic og Grasshopper.

Urban Decay Vice 4 Palette Danmark Urban Decay Vice 4 Palette Danmark

Så samlet set er jeg yderst tilfreds med denne palette – og jeg vil anbefale den til alle, som godt kan lide at arbejde med de her glitrende øjenskygger, hvor man ikke kan slippe for, at der er noget fall-out, når man tager dem på. Til gengæld får man nogle vanvittigt godt pigmenterede farver og 20 ret unikke farver.
Men skynd jer, hvis I vil have fingrene i en inden de bliver udsolgt!

FØLG BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.