fbpx

URBAN DECAY x CHILL MAKEUP SETTING SPRAY

Posted in New in (shopping)

urban_decay_chill_makeup_setting_spray_danmark_anmeldelse

Et lille indlæg om en af de vigtigste genstande i min makeupsamling – nemlig setting sprayen fra Urban Decay.
Dette er et lille mirakel på flaske, som du bruger efter du har færdiggjort hele din makeup. Du sprøjter 3-5 gange ud over dit ansigt og bum, så er du af med det over-pudrede ansigt og din makeup holder godt resten af dagen og aftenen.

Jeg har før selv haft All Nighter Setting Spray’en, som jeg efterhånden har genkøbt et par gange. Nu var jeg så løbet tør igen og en flink ansat hos Urban Decay foreslog, at jeg i stedet kunne prøve deres Chill Setting Spray, som skulle være endnu bedre på dehydreret og tør hud. Nu er det jo ved at blive vinter, så jeg tænkte – hvorfor ikke?
Indtil videre er jeg super tilfreds. Den fungerer på nøjagtig samme måde som All Nighter og indtil videre har jeg ikke bemærket forskel i holdbarheden af min makeup. Jeg vil så heller ikke sige, at jeg har oplevet, at den fugter i højere grad – men til gengæld er flasken en lille smule flottere end All Nighter, og det kan også gøre mig glad!

Hvis du vil se nærmere på denne skønhed eller en af de andre slags (der findes også en til olieret hud, hvis man har problemer med det) kan den findes på magasin.dk til 190 kr. for full size og 95 kr. for travel size. Sådan en flaske holder for mig, selv med brug næsten hver dag, cirka et halvt år – så prisen skal ikke skræmme nogen.

urban_decay_chill_makeup_setting_spray_danmark_anmeldelse

FØLG BLOGGEN MED BLOGLOVIN’

1. november 2015
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Mathilde

  Hej Johanne 🙂
  Super fin blog! Du har j sygt meget lækkert makeup! 😉
  Læste at du har nogle makeupgeek øjenskygger. Jeg er vild med mac’s og ejer også en hel del efterhånden, men har læst flere steder at MUG’s er lige så gode og meget billigere. Hvor køber du dine? Og hvad synes du om dem ift, mac’s?

  1. november 2015 at 22:25
  • Reply JohanneKristensen

   Hej Mathilde,
   Mange tak for rosen! 🙂
   Ja, jeg har både en del fra MAC og Makeupgeek. Er ret vild med begge mærker – dog synes jeg, at MAC har flere øjenskygger, som ikke er særligt pigmenterede. Det har jeg aldrig oplevet med MUG. MAC har jeg mest bare købt, fordi det er let at få fat i, når vi nu bor i Danmark 🙂
   MUG har jeg købt igennem deres egne officielle hjemmeside – makeupgeek.com. Jeg mener, hvis dollarkursen er nogenlunde lav, at man kan købe to almindelige øjenskygge af gangen og så undgå told og importgebyr. På den måde koster hver øjenskygge lige omkring 60 kr., hvor portoen til Danmark er medregnet. Så det er jo næsten halvpris i forhold til MAC 🙂
   Det er også længe siden jeg har købt nogen derinde – overvejer en dag bare at lave en stor ordre og så betale tolden alligevel. Deres nye Duochromes og Foiled Eyeshadows ser jo fantastiske ud!

   2. november 2015 at 10:44
   • Reply Mathilde

    Tak for svar! Nu er jeg simpelthen nødt til at bestille nogen hjem! Synes også selv at MAC’s indimellem er lidt dårligt pigmenterede, og har købt en del brugt, som er helt tørre og umulige at få noget ud af 🙁

    2. november 2015 at 18:07
    • Reply JohanneKristensen

     Så skal du helt sikkert prøve MUGs øjenskygger – tror du vil blive virkelig glade for dem. Det er ærgerligt, at MAC ikke kun har gode produkter – det er altid lidt et hit or miss med mange af deres ting desværre.

     3. november 2015 at 15:32

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.