fbpx

URBAN DECAY – NAKED Smoky Palette

Posted in New in (shopping)

Urban Decay - Naked Smoky Palette DanmarkBliver lige nød til at dele denne skønne palette med jer. Det er den nye Urban Decay – Naked Smoky Palette. Som tidligere vist her på bloggen har jeg en kæmpe kærlighed for Urban Decay og deres øjenskygger. De er alle sammen godt pigmenterede og nemme at blende ud. De er derfor gode til både begyndere og eksperter i øjenmakeup – og så får man faktisk deres paletter til en rimelig pris.

Denne har jeg købt til 365 kr. i Magasin – og nu er der både en stand i Århus og København (yay!). Man får 12 farver, hvor 4 er matte. Der er sjældent voldsomt mange matte farver i disse paletter, så det er nok altid godt at investere i nogle gode basis øjenskygger ved siden af.

Urban Decay - Naked Smoky Palette DanmarkUrban Decay - Naked Smoky Palette Danmark

Det at hele paletten er bygget op omkring et smokey look er genialt. Der er både kolde og varme toner i paletten, så den kan bruges til det smokey eye, man er mest til. Jeg ville dog ønske, at der var en mat sort, da det for mig er noget af det vigtigste i et smokey eye. Ellers synes jeg faktisk også, at denne palette skiller sig positivt ud fra de andre ved at have færre af de ekstremt glitrede farver – de kan nemlig godt være lidt svære at arbejde med.

Så hvis man har lyst til nogle nye øjenskygger og man tør kaste sig ud i lidt vildere øjenmakeup, vil jeg helt sikkert anbefale den her.

Urban Decay - Naked Smoky Palette Danmark

FØLG BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’

18. oktober 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.