fbpx

Vejen til de perfekte øjenbryn…

Posted in Anmeldelser

Perfekte øjenbryn Anastasia Benefit Loreal DanmarkPerfekte øjenbryn er noget af det, som vi bestemt ikke kommer udenom i disse tider. Om man går efter fuldstændig skarpe eller mere naturlige bryn, tror jeg det for mange er blevet en fast del af deres skønhedsrutine.
Hos mig skal man ikke mange år tilbage før at øjenbryn ikke betød noget. Jeg kan huske da jeg tegnede dem op første gang og syntes, at det virkede alt for voldsomt. Nu kan jeg næsten ikke forestille mig en verden, hvor der ikke bare er en smule farve i mine øjenbryn. Tiderne ændre sig, hva?
Hvis du gerne vil have perfekte bryn, så læs om mine favoritprodukter lige her.

LÆS OGSÅ: NYHEDER FRA LANCÔME GRANDIÔSE

Perfekte øjenbryn Anastasia Benefit Loreal Danmark Perfekte øjenbryn Anastasia Benefit Loreal Danmark

Vejen til de perfekte øjenbryn med de rigtige produkter

Ligegyldigt hvilke øjenbryn man er til, skal man starte med en god base af produkter. Det er nemlig ikke alle, der kan det samme.
Jeg har en del produkter liggende i min samling, som enten er svære at arbejde med, giver for lidt farve eller slet ikke holder i løbet af en dag. Og disse ting er jo ret katastrofale, hvis man gerne vil have pæne bryn hele dagen.

Jeg har i dag valgt at tage tre øjenbrynsmascaraer, en pomade og to pencilprodukter med. Disse er mine favoritter – dem jeg rækker ud efter hver eneste dag og som jeg ved holder.

LÆS OGSÅ: Fem øjenskygger til globelinjen

Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel  er det eneste produkt, som holder styr på mine øjenbryn hele dagen. Den fungerer nærmest som en lim og sørger for alt bliver hvor det skal hele dagen. Jeg tror slet ikke, at jeg ville kunne leve uden dette produkt. Det er simpelthen bare for godt!

L’oreal Brow Artist Plumper er også en brynmascaraer, som fungerer fint til at sætte brynene med. Denne har dog også en fin farve, som hjælper med at skabe lidt dimension, hvis ens bryn ser lidt fladt og kedeligt ud. Den er desuden et billigere alternativ og let at få fat i.

Benefit Gimme Brow er det brynprodukt, som måske ikke giver det vilde hold til brynene, men som giver den flotteste farve og får brynene til at se mere fyldige ud. Jeg bruger både den her for mig selv eller ovenpå en farve for at give brynene det ekstra. Igen for at skabe lidt dimension.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade er et produkt, som jeg er blevet alt for glad for. Jeg har før i tiden været bange for at bruge disse meget pigmenterede produkter. Men det er faktisk ret let at styre og man kan lave helt skarpe linjer. Derfor bruger jeg den mest når resten af min makeup også skal være ekstra skarp.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz er endnu et produkt som jeg nødigt vil leve uden. Det er i blyantsform og så nem at bruge. Den her vil jeg anbefale til alle nybegyndere, fordi man kan næsten ikke gøre noget forkert med den her. Samtidig har den verdens bedste børste i den ene ende, som er enormt god til at børste farve ud med. Fantastisk produkt jeg bruger på daglig basis.

Benefit Goof Proof Brow Pencil er i høj grad det somme som Brow Wiz. Den her har en lidt større spids, hvor man både kan fylde farven ud og være mere præcis. Denne er jeg blevet stor fan af og generelt har Benefit fået en ret lækker serier med brynprodukter. Alle meget pigmenterede og nemme at arbejde med.

LÆS OGSÅ: BENEFIT BROWS | 9 nye brynprodukterPerfekte øjenbryn Anastasia Benefit Loreal DanmarkPerfekte øjenbryn Anastasia Benefit Loreal Danmark

Dette var mine favorit øjenbrynsprodukter. Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert og jeg vil have et produkt, som kan holde i længden og er let at arbejde med. Har I nogle favoritter derude, som jeg har glemt?

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.