fbpx

VIND EN HEL HUDPLEJESERIE FRA CLINIQUE | konkurrence

Posted in Anmeldelser

Vind en hel hudplejeserie fra Clinique

REKLAME | Konkurrence i samarbejde med Clinique

Jeg har et rigtig (rigtig) lækkert indlæg til jer i dag – og det håber jeg også, I kommer til at synes! Jeg har nemlig fået muligheden for at udlodde alle de produkter, I kan se på billedet. Altså en komplet hudplejeserie fra Clinique. Ret lækkert, ikke?

De produkter I kan vinde er de samme, som jeg har fået tilpasset til min hud. Og jeg døjer nok med problemer, som mange af jer derude kan relatere til. Læs med i indlægget for at høre mere om produkterne og find ud af hvordan I deltager i denne skønne konkurrence nederst i indlægget.

Vind en hel hudplejeserie fra Clinique

Sund Hud-pakke – de bedste produkter til min hud fra Clinique

For noget tid siden var jeg så heldig at være inviteret med til det skønneste Clinique event, hvor jeg fik lært en masse om Clinique og deres produkter. For ja, jeg kendte da udemærket til Clinique i forvejen – men det var rigtig fedt at lære noget mere. Især fordi jeg ikke er verdens skarpeste på hudpleje, så jeg suger al viden til mig.

Men efter eventet fik vi lov til at komme med en beskrivelse af vores største hudproblemer – eller bekymring, om man vil. Mine største problemer er helt klar tør hud. Min hud har altid brug for ekstra fugt og det er noget af det, jeg har allermest fokus på. Men også de første tegn på ældning i huden, for jeg tror fuldt og fast på at det er bedre at være på forkant med anti-age produkter end at prøve at rette op, når skaden er sket. Og så er god hudpleje jo godt til enhver slags hud!

Clinique Dramatically Different Moisturizing Cream og SuperdefenseClinique Liquid Soap Extra-Mild Clarifying Lotion

3-trins-hudplejesystemet – tør / meget tør hud

Ja, som nævnt ovenfor er det ikke chokerende at det er denne titel min hud får af Clinique i deres 3-trins-hudplejesystem. Et system, mange af jer nok allerede kender til. Med tre produkter to gange om dagen kan man hjælpe sin hud på vej til at blive smukkest mulig.

De tre produkter i min rutine er Liquid Facial Soap Extra-Mild, som fjerner dagens snavs fra huden. Derefter bruger jeg Clarifying Lotion 1.0 som er den mildeste af deres clarifying lotions og uden alkohol. Perfekt til min lidt sarte hud. Til sidst sluttes der af med Dramatically Different Moisturizing Cream.

Egentlig har man jo kun tre trin i denne hudplejeserie, men ofte kan ens hud have brug for lidt mere specificeret hjælp. Og her kommer resten af produkterne ind. Superdefense Daily Defense Moisturizer og Superdefense Night Recovery Moisturizer er min hjælp mod de første synlige alderstegn (og ja, dem har man altså fra midten af 20’erne – i hvert fald efter hvad jeg har bemærket). Desuden er der Moisture Surge Overnight Mask som er en fugtgivende maske, der bruges om natten – en lækker sag lige i min smag. Til spot-behandling af urenheder er desuden Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel.

Clinique Moisture Surge Overnight MaskClinique Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel

VIND ALLE PRODUKTERNE HER!

Til det I har ventet på! I har nemlig muligheden for at vinde ALLE produkterne, jeg har omtalt i dette opslag. Det er altså 7 brandlækre produkter til en værdi af 1640 kr. Og selvom alt måske ikke passer til din hudtype, så er jeg sikker på du kender nogen, som vil sætte pris på dem.

For at deltage skal du…

– Følge bloggen på enten Bloglovin’ eller Facebook

– Skrive en kommentar nedenunder her i indlægget
(bemærk, det skal være i indlægget – ikke i Bloglovin’ vinduet eller andre steder. Hvis I ikke kan finde kommentarfeltet, så skal I op og klikke på overskriften for at komme ind i selve indlægget)

Tusind tak til alle jer der deltog – vinderen er nu fundet.

Vinderen skal have adresse i Danmark og jeg finder vinderen d. 27. januar – held og lykke!

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

17. januar 2018
/
Previous Post Next Post

91 Comments

 • Reply Jeanett

  Mega lækker give away ?

  17. januar 2018 at 07:21
 • Reply Gitte Søndergaard

  Sikke en Lækker gaw? jeg vil give den til min datter, der lige er flyttet hjemmefra og er på su? super luksus til hende ig hun vil blive iver lykkelig❤️ Supper blog og insta??

  17. januar 2018 at 07:59
 • Reply Line N

  Fantastisk gave! Jeg krydser fingre ???

  17. januar 2018 at 08:28
 • Reply Line Middelhede

  Hold da op en gang forkælelse?

  Jeg døjer selv enormt meget med tør hud – får ofte her i vinterperioden tørre plamager i ansigtet og synes efterhånden jeg har prøver lidt af hvert. Med din erfaring med disse produkter er jeg sikker på, at de også kan afhjælpe mine problemer?

  17. januar 2018 at 08:32
 • Reply Ting si

  Lækker giveaway?

  17. januar 2018 at 08:39
 • Reply Camilla

  Utrolig lækker giveaway! Det kunne være vildt fedt at vinde dette da det er mit yndlings hudpleje mærke ?☀️???‍♀️

  17. januar 2018 at 08:42
 • Reply Ann H.S.

  Lyder spændede. Har du også mærket en forskel i din hud, efter at have brugt produkterne i noget tid? Ved du nævnte på FB du var blevet overrasket af dem 🙂
  Men fed giveaway, kunne da være dejligt at afprøve noget nyt fra Clinique. Kan være det kunne hjælpe lidt på de sidste hudproblemer. Plus de enkelte ting jeg muligvis ikke ville få brugt, ville passe godt til min søster.

  17. januar 2018 at 09:24
  • Reply JohanneKristensen

   Altså, det har fået min tørre hud under kontrol – hvilket jeg altid sætter pris på her i vintermånederne! Min hud havde virkelig en dårlig periode over de sidste par måneder og det har jeg endelig fået helt kontrol over. Det har blandt andet været med hjælp fra dem her – men tilføjer også andre produkter som f.eks. Estée Lauder Advanced Night Repair og PIXI Glow Tonic. Ved ikke om det er et enkelt produkt, der har gjort forskellen, men det vigtigste er, at min hud endelig opfører sig ordentligt! 🙂 🙂

   17. januar 2018 at 09:27
 • Reply Sara L.

  Sikke en fantastisk give-away! Jeg døjer selv med utroligt tør hud og børneeksem, og jeg bruger i forvejen kun make-up fra Clinique på grund af min parfumeallergi, så de her produkter vil jeg virkelig gerne prøve <3

  17. januar 2018 at 09:25
 • Reply Cecilie

  Kunne bære SÅ lækkert!

  17. januar 2018 at 09:55
 • Reply Cecilie S.

  Wow, en lækker give-away! Ville være SÅ lækkert at vinde. Krydser fingre <3

  17. januar 2018 at 10:15
 • Reply Mia Clément

  Nøj, for en mega lækker giveaway! Har aldrig rigtigt haft en ordentlig hudpleje rutine, så det må siges at være på høje tid at komme i gang inden jeg næste år runder 50… Putter et lod i puljen og krydser alt hvad krydses kan ?

  17. januar 2018 at 10:16
 • Reply Louise Petra Sunstrup

  Please please please ?????????

  17. januar 2018 at 10:33
 • Reply Lærke

  Virkelig fed giveaway!

  17. januar 2018 at 10:38
 • Reply Camilla

  Sikke en lækker konkurrence. Clinique er et af de mærker, som jeg vender tilbage til gang på gang, så jeg så gerne disse produkter flytte ind på mit badeværelse (:

  17. januar 2018 at 10:44
 • Reply Rikke

  Jeg er 41 år og har også VIRKELIG tør hud (og lidt mere end “begyndende alderstegn ?). Bruger allerede flere Clinique produkter – bl.a. verdens bedste makeupfjerner Take The Day Off og deres moisture surge dagcreme. Gad virkelig godt prøve nogle renseprodukter fra Clinique.
  Kh Rikke

  17. januar 2018 at 10:46
 • Reply Tina KH

  God onsdag på bloggen din!
  Hvor lyder det spændende med disse events, hvor I kan få mange oplysninger og prøve efter.
  Som det hjælper på dig ville jeg gerne om jeg kan deltage.
  Jeg er fast følger på Bloglovin og har været det længe, får meget inspiration hos dig og følger flere af dine anbefalinger med glæde og gavn:-)
  Hilsner og gode dage til dig!

  17. januar 2018 at 11:00
 • Reply Mia

  Uh, det kunne være lækkert at vinde 😀 jeg følger dig vidst alle steder 😉

  17. januar 2018 at 11:30
 • Reply Nadia Winther Oppelstrup

  Årh den skøn giveaway!! Min mor trænger til lidt nyt – og forkælelse, så hvis jeg vinder, vil jeg uden tvivl forære hende det!! ☺️??

  17. januar 2018 at 12:54
 • Reply Josephine

  Ja tak da!

  17. januar 2018 at 13:01
 • Reply Rie L

  ??? lækkert

  17. januar 2018 at 13:35
 • Reply Lea Østergaard Glud

  Årh hvor ville det være så lækkert. Jeg døjer selv rigtig meget med tør hud, især her om vinteren – så meget at næsen klør :(( – så det ville være en drøm at modtage de 7 lækre sager med posten !! ?? og GID jeg kunne komme med til sådan et event og høre en masse om deres produkter. Har en svaghed på hudplejeprodukter men ligesom dig er jeg ikke super skarp til det, desværre ..

  17. januar 2018 at 14:50
 • Reply Stine

  Super fed konkurrence?

  17. januar 2018 at 16:54
 • Reply Lisa H

  Rigtig fin give-away, med nogle super lækre produkter! 🙂

  17. januar 2018 at 17:01
 • Reply Karoline

  Det er en mega fed giveaway! Jeg har selv virkelig tør hud, så jeg vil virkelig gerne vinde og se, om de kan gøre en forskel for min trælse, tørre vinterhud 🙂

  17. januar 2018 at 18:27
 • Reply Nanna Hasfeldt

  Årh det ville være så lækkert?

  17. januar 2018 at 18:29
 • Reply Anne-Mette S

  Perfekt til mig! Min hud er også tør – og den vil så gerne have fugt, men jeg er heller ikke så skarp på hudpleje endnu at jeg lige ved hvad søren jeg skal have købt mig. Det kan ende med mange penge ud af vinduet. Derfor vil jeg utroligt gerne vinde din giveaway!
  Det er så ufedt når ens hud skæller og ødelægger ens makeup!

  17. januar 2018 at 18:50
 • Reply Rie Dyrnes

  Længe siden jeg har brugt Clinique ❤️Så ville være dejligt at vinde??

  17. januar 2018 at 19:23
 • Reply Rikke Langkow

  For vild give away ? Håber heldet er med mig her i 2018

  17. januar 2018 at 19:40
 • Reply Joan Østergaard

  Sikke en skøn konkurrence, jeg har døjet med enormt tør hud siden jeg blev 30, det kom nærmest fra den ene dag til den anden, og mangler virkelig nogle produkter til at få den fin igen.❤️

  17. januar 2018 at 20:03
 • Reply Sus L. Hansen

  ? Sikke en lækker præmie ❤ Jeg ville være så glad for at vinde lækker pleje til min vintertørre hud. Så jeg krydser fingre, alt hvad jeg kan??

  17. januar 2018 at 23:24
 • Reply ZS

  Lækle gave. Jeg prøver

  18. januar 2018 at 06:19
 • Reply Anette Ninon

  Det er da helt vildt, ???

  18. januar 2018 at 06:22
 • Reply Gitte Leth

  Vildt lækker præmie til min meget vinter tørre hud, årh hvor kunne det være skønt at være så super heldig;-)

  18. januar 2018 at 08:59
 • Reply Dorthe Bille

  Sikke en lækker præmie. Clinique er helt klart et af yndlingsmærkerne

  18. januar 2018 at 09:46
 • Reply Rie

  Elsker Clinique :)!

  18. januar 2018 at 12:23
 • Reply Kathrine

  Ih, jeg krydser fingre! ? det ville være en perfekt ekstra fødselsdagsgave! ?

  18. januar 2018 at 16:19
 • Reply Marie

  Hold nu op en lækker give away 🙂 Jeg er kæmpe fan af Clinique og deres fantastiske produkter!

  18. januar 2018 at 16:51
 • Reply Klara Togsverd

  Årh hvor lækkert! Krydser fingre ?

  18. januar 2018 at 17:57
 • Reply Helle Rick

  Jeg lider af lidt de samme problemer med min hud, så pakken passer helt perfekt til mig. Clinique er super lækre produkter og har brugt dem i mange mange år.

  18. januar 2018 at 20:35
 • Reply Katrine

  EJ en lækker konkurrence ?????? Jeg er selv storforbruger af flere af produkterne fra moisture surge-serien, så det ville være fantastisk at vinde ?
  Jeg elsker at følge din blog og især din Instagram – jeg får altid så god inspiration ???

  18. januar 2018 at 20:42
 • Reply Leslie B.S.

  Virkelig lækker giveaway. Jeg elsker Clinique 🙂

  18. januar 2018 at 21:10
 • Reply Line Fynbo

  Arrrrrj, sikke da en samling af vanvittigt lækre produkter! ? Jeg ville blive ellevild, hvis de fandt vej til mit toiletskab ?????

  18. januar 2018 at 21:11
 • Reply Gitte Jensen

  Super fin giveaway. Den passer perfekt til min hud. Det ville være helt fantastisk at blive forkælet med de lækre produkter <3 <3 <3

  18. januar 2018 at 21:14
 • Reply Pia Eriksen

  Følger via fb.
  Krydser fingre

  18. januar 2018 at 21:25
 • Reply Louise D. H.

  Mega fed konkurrence , vill være fantastisk at vinde da jeg også har meget meget tør hud ?

  18. januar 2018 at 21:27
 • Reply Mie Sørensen

  Vildt lækker konkurrence! Clinique har virkelig nogle gode produkter ?

  18. januar 2018 at 22:35
 • Reply jane vibeke

  wow det ville min hud elske , som jeg døjer meget med om vinteren <3 har endnu ikke fundet noget der hjælper og ville hjertens gerne prøve de skønne produkter <3 håber på lidt held i den konkurrence <3 <3

  18. januar 2018 at 23:04
 • Reply Monique Salomons

  Wauw ville godt nok være rimelig fantastisk! God aften

  18. januar 2018 at 23:51
 • Reply Maria Kjær

  Min hud er knas tør! I sommerperioden kan jeg nøjes med en let gel-creme, men til vinter vil min hud suge alt det til sig, som den kan få. Jeg har endnu ikke prøvet disse produkter, kun natmasken og den er fantastisk. Bruger den også om dagen, når min hud er virkelig tør.

  19. januar 2018 at 06:37
 • Reply Katrine mørk

  Det lyder som nogle virkelig lækre produkter ? jeg har lidt samme problemer som dig med tør hud, så det ville være lækkert at prøve 🙂

  19. januar 2018 at 07:07
 • Reply Sarah

  Fantastisk giveaway, jeg er helt vild med Clinique 😉

  19. januar 2018 at 08:57
 • Reply Gitte B.

  SÅ lækker præmie – min hud er knas tør, så den vil med glæde slubre de lækre produkter i sig – PRØVER LYKKEN 🙂

  19. januar 2018 at 09:22
 • Reply Camilla

  Virkelig fed giveaway! 🙂

  19. januar 2018 at 09:44
 • Reply Laura Langkilde

  Clinique har bare de bedste hudprodukter! ??

  19. januar 2018 at 12:01
 • Reply Laura

  Forkælelse til den tørre, sensitive vinterhud<3

  19. januar 2018 at 12:29
 • Reply Aiste

  Det ville være så lækkert at vinde! Jeg har tidligere brugt Dramatically Different Mouisturizer og var meget tilfreds med den. Nu har jeg kun make-up fra Clinique og kunne godt tænke at prøve noget mere hudpleje 🙂

  19. januar 2018 at 13:34
 • Reply Camilla Nyegaard

  Det kunne være helt enormt dejligt.

  19. januar 2018 at 14:23
 • Reply Pia Hansen

  Min datter har lige fået konstateret brystkræft og skal igennem en lang række kemoterapi og det vil tage hårdt på både krop psyke og hendes hud.. Kun 37 år er hun og skal igennem alt dette… Jeg er sikker på at hun vil blive glad for sådan en flot gave og at hendes hud vil have godt af den ekstra pleje i disse hårde tider ?

  19. januar 2018 at 15:13
 • Reply Michelle

  Shit, en lækker give-away!! ?? Jeg følger dig allerede både på Bloglovin’ og Facebook ??

  19. januar 2018 at 15:20
 • Reply Betina Berg Holm Andersen

  Wauw – skøn præmie. Jeg krydser fingre og håber

  19. januar 2018 at 22:55
 • Reply Fru Striib

  Prøver lykken?

  20. januar 2018 at 06:42
 • Reply Elisabeth

  krydser fingre ? ?

  20. januar 2018 at 14:53
 • Reply Lone H

  Hvor er det godt at høre clinique har gjort dig godt. Har du prøvet deres sonic børste ? Jeg Har selv brugt den en del med massage hoved på. Det er skønt. Jeg har selv været bruger af mærket i flere år og Elsker ? hvad det gør for min hud. Min datter har jeg også fået over på cliniques produkter og disse passer netop til hende så håber på held.?

  20. januar 2018 at 21:40
 • Reply Helle B

  Lækker giveaway?

  21. januar 2018 at 20:10
 • Reply Lærke Amalie

  Lækkert ?

  21. januar 2018 at 20:37
 • Reply Maaike Bon

  Sikke en lækker præmie! prøver lykken og håber på lidt gode sager til min vintertøre hud 🙂

  21. januar 2018 at 21:41
 • Reply Jasmin

  Så lækkert indlæg og giveaway ?♥️

  21. januar 2018 at 22:06
 • Reply Anja

  Uh hvor lækkert! Krydser fingre!?

  22. januar 2018 at 00:42
 • Reply Mia L. Hansen

  Jeg har tør hud, så det ville være perfekt at udforske lidt forskellige Clinique produkter <3

  22. januar 2018 at 01:06
 • Reply Ida

  JA TAK!

  22. januar 2018 at 10:05
 • Reply Ida

  😀

  22. januar 2018 at 10:05
 • Reply Louise G

  Ej hvor er det en lækker give away. Jeg har altid gerne billet prøve Cliniques produkter, men de er lidt dyre når man er på SU 🙂

  22. januar 2018 at 10:44
 • Reply Katja schirakow

  Lækker præmie ?

  22. januar 2018 at 10:46
 • Reply Pernille

  Feeeed giveaway! ?✌️?
  Døjer også med tør hud og specielt her i vinterhalvåret. Krydser hvad der krydses kan for, at jeg bliver sen heldige vinder ???

  22. januar 2018 at 11:13
 • Reply Sonja Barrit

  Lækker præmie. Håber jeg vinder med det her iskolde vejr!

  22. januar 2018 at 12:28
 • Reply Kim suhm

  Fantastisk præmie!

  22. januar 2018 at 12:34
 • Reply Signe

  Lyder perfekt til min tørre hud ?

  22. januar 2018 at 12:39
 • Reply Maja Holmgren

  Følger med på Facebook og så er der ikke mere at gøre end at krydse fingre!

  22. januar 2018 at 12:44
 • Reply Jytte Isberg

  Jeg krydser fingre 🙂

  22. januar 2018 at 13:06
 • Reply Susie Kjærsgaard

  Skøøøn gave ???❣️??

  22. januar 2018 at 14:47
 • Reply LINE

  Jeg bruger alle produkterne selv, så det ville være så lækkert at vinde ?

  22. januar 2018 at 15:07
 • Reply Emma Holm Berwald Pedersen

  ❤️❤️❤️

  22. januar 2018 at 18:32
 • Reply Camilla Michelsen

  Krydser da lige fingre her! Min hud er pludselig blevet super tør denne vinter, så det ville passe perfekt!

  22. januar 2018 at 18:50
 • Reply Linda J

  Lækker gave som passer til mig

  22. januar 2018 at 20:55
 • Reply Louise Olsen

  Ih. Hvor lækkert ?
  Krydser fingre

  22. januar 2018 at 23:42
 • Reply Laura Louise Nørr Nielsen

  Elsker at følge med både på din blog og de sociale medier <3
  Super lækker konkurrence – Clinique er et af mine absolut favorit hudplejemærker, og disse produkter vil jeg super gerne vinde!

  24. januar 2018 at 19:38
 • Reply Emma B.

  ???

  24. januar 2018 at 20:49
 • Reply Asta

  Hold da op en lækker præmie!?

  25. januar 2018 at 21:50
 • Reply Yasemin S.

  Elsker Clinique ❤️

  26. januar 2018 at 08:35
 • Reply Camilla Nyegaard

  Ej! hvor er det en lækker GAW……..

  26. januar 2018 at 11:22
 • Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.