fbpx

VINDEREN AF LORAC PRO 1 PALETTEN er….

Posted in Uncategorised

Lorac Pro 1 Palette Anmeldelse Give Away Danmark Blog

Så har jeg fundet min heldige vinder af min giveaway af denne skønne palette. Men først vil jeg gerne sige tusind mange gange tak til alle jer, der deltog. Jeg var lidt nervøs for at afholde en konkurrence, da min blog jo ikke er så stor endnu – men der var langt flere deltagere end jeg havde turde drømme om! Desuden har det været så skønt at læse alle jeres utroligt søde kommentarer – det betyder virkelig meget for mig, at jeg har læsere som rent faktisk kigger med og har en holdning til det, jeg deler. SKØNT!

Men til det allervigtigste, vinderen. Det er blevet trukket helt tilfældigt, så selvom jeg ønskede I alle kunne vinde, måtte det jo desværre kun blive en. Og vinderen er….

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 09.04.51
Kæmpe tillykke til Maja! Jeg har sendt dig en mail – så du hurtigst muligt kan få denne skønne palette mellem dine hænder!

Tusind gange tak igen til alle jer der deltog – det har været en fornøjelse at afholde denne give away for alle jer skønne læsere! Og husk at forsætte med at læse med, for man ved jo aldrig hvornår der dukker en give away op igen.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

21. marts 2016
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Maja Schlosser

    Jubii!!!! Skynder mig ind og besvare din mail 😀

    21. marts 2016 at 09:52
  • Leave a Reply

    Du vil måske også kunne lide

    På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.