fbpx

VINDEREN AF MIN GIVEAWAY ER…

Posted in Livsstil

Sleek Makeup Highlighting Palette Giveaway

Så er dagen endelig kommet, hvor jeg skulle trække vinderen af min giveaway af de to skønne highlighting paletter fra Sleek Makeup..

Først og fremmest vil jeg sige tuuuuuuuusind mange gange tak for alle jeres deltagelser. Det er så skønt at se, at så mange gider være med. Og tusind tak for alle de søde kommentarer! Jeg ville have besvaret hver og en – men måtte holde en eller anden form for overblik, hvis jeg skulle have en chance for at trække en vinder. Men tak! Det betyder alt for mig, at så mange gider læse med på min lille blog.
Og hvis der er noget, er I altid meget velkomne til at kontakte mig – hvad enten det er ris, ros eller foreslag til indlæg. Så skriv endelig!
Jeg håber, at I der er kommet til vil hænge fast bagefter – det skal I i hvert fald gøre, hvis I elsker makeup.

Men nu til vinderen…..

Random_number

Jeg har brugt random.org til at trække vinderen for mig og vinderen blev

Skærmbillede 2016-08-24 kl. 09.46.43

Jeg har skrevet en mail til Sus, så hun hurtigst muligt kan få fingrene i disse fine highlighting paletter. Stort tillykke til Sus!

Og igen, tak fordi I deltog. Jeg ville ønske, at jeg kunne have trukket jer alle som vindere.. Men bliv ved med at følge med – for jeg vil lave fremtidige giveaways til jer, som tak for at I læser med.
Ha’ en skøn onsdag!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

24. august 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.