fbpx

#WantedatSephora.dk | find dine must-haves lige her!

Posted in New in (shopping)

#WantedatSephora.dk - dine musthaves

Reklame

Okay… Vi elsker alle Sephora og er super glade for alle de skønne mærker, de har bragt med sig til Danmark. Men hvad med alle de indie mærker, som vi ser på de sociale medier konstant og næsten kun må drømme om, fordi de er for svære at få til Danmark? Sephora har hørt vores bønner og de har lanceret #WantedatSephora.dk, hvor de finder de mest hypede, omtalte produkter lige nu – og gør dem tilgængelige for alle os danskere. Mærker som Farsáli, Frank Body og Patchology. Læs med hvis du vil høre meget mere om det hele!

Pathology Danmark

#WantedatSephora.dk – dine must have produkter

Idéen med #WantedatSephora.dk er at give os danskere en mulighed for at få fingrene i mange af mærker, som vi ellers kun kan se på sociale medier. Hvad enten det er den fantastiske Unicorn Essence fra Farsáli eller fantastiske ansigtsmasker fra Patchology.

Patchology

Jeg kender slet ikke Patchology, men efter jeg har fået tilsendt denne pakke med produkter, har jeg opdaget, at virkelig mange deler produkter fra Patchology på de sociale medier. Jeg har vist bare misset noget! Ovenover kan I se to masker – en Flashmasque som på kun 5 minutter skulle hjælpe med en gennemfugtet hud. Jeg MÅ prøve den her straks! Smartmud lyder også ret fantastisk. Det er en no mess mud mask – altså en muddermaske som en sheet maske. Den idé elsker jeg. Nedenunder kan I også se nogle eye gels og jeg er vist parat til at få helt friske øjne! I kan finde alle produkterne fra Patchology lige her!

Frank Body

Jeg kan huske Frank Body fra flere år tilbage hvor der var ufattelig mange smukke, australske Instagram-modeller, som eeelskede Frank Body. Frank Body var som udgangspunkt en kaffescrub, som er blevet så populær hos mange mærker nu. Frank Body har dog også meget andet nu – blandt andet en Glow Mask, som lyder helt fantastisk. I kan finde alle Frank Body produkterne lige her!

#WantedatSephora.dk - dine musthaves

Youth To The People

Youth To The People er igen et mærke, der er gået min næse forbi. Men det lyder ret fantastisk! En blanding af super foods og videnskab til at få naturlige produkter, som virker! De tre produkter hos Sephora.dk er alle for age prevention og jeg tænker at der er mange af jer derude, som gerne vil finde naturlige måder at holde huden ung på. Der kunne det her mærke være et rigtig godt bud! I finder alle tre produkter fra Youth To The People her!

Farsáli

Farsáli er nok det mest kendte mærker af dem jeg har nævnt i dag. Det er i hvert fald et mærke, jeg har hørt om maaange gange. De her Unicorn Essence Drops skulle være helt fantastisk under din foundation som primer – og jeg vil vædde med, at du har set en Instagrammer (eller Youtuber) dryppe de her famøse dråber i ansigtet i en video. To produkter fra Farsáli har ramt Sephora.dk – denne og deres Rose Gold Elixir. Det er simpelthen så seje og smukke produkter, at mange nok vil sukke efter dem! I kan finde dem lige her!

Farsáli Frank Body Youth To The People

Er jeg den eneste, som er helt tosset med det her koncept? #WantedatSephora.dk giver os danskere en fantastisk mulighed for at være helt med på moden og jeg glæder mig til at dykke ned i rigtig mange af de her produkter. Tror jeg er mest spændt på at prøve Farsáli og Patchology.
Hvad er I mest spændt på at prøve?

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Mia / SortPastel.dk

  Okay, det er jo vildt genialt! 😀

  12. november 2017 at 15:45
  • Reply JohanneKristensen

   Vildt genialt! Især hvis de bliver ved med at følge de sociale medier og finder endnu flere fede produkter!! 😀

   14. november 2017 at 08:38

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.