fbpx

WET’N’WILD PHOTOFOCUS FOUNDATION | hvor god kan en foundation til 55 kr. overhovedet være?

Posted in Anmeldelser

Wet'n'Wild Photofocus Foundation Soft Ivory AnmeldelseJeg teasede lidt for den her foundation i sidste uge på min Instagram historie – og en del af jer meldte da også tilbage med jeres tanker om den. Wet’n’Wild Photofocus Foundation er nemlig blevet kendt vidt og bredt og både på godt og skidt. Det virker til nogle elsker den, mens andre hader den. Men er den så de 55 kr. værd? Lad os finde ud af det sammen!

Jeg har købt min i Normal, hvor de havde et par farver at vælge i mellem. Men det var tilgengæld det billigste sted, jeg har set den! Du kan også finde den hos Cocopanda, når den altså ikke lige er udsolgt og til 79 kr. i stedet for 55 kr. Med en Normal i næsten alle byer nu, vil jeg klart anbefale at kigge efter den der.

LÆS OGSÅ: 4 foundations, der er gode til (rigtig) lys hud

Wet'n'Wild Photofocus Foundation Soft Ivory AnmeldelseWet'n'Wild Photofocus Foundation Soft Ivory Anmeldelse

Wet’n’Wild Photofocus Foundation

Wet’n’Wild Photofocus Foundation lover at give huden den helt perfekte #nofilter effekt, samtidig med den ikke giver flashback, når man får taget billeder med blitz. Den er testet under diverse lysforhold og virker derfor som et ret solidt produkt. Jeg har farven Soft Ivory, som vist er den lyseste farve med gyldne undertoner på det danske marked. Og den er ret lys selv til mig. Duften er lidt speciel og maling-agtig, og jeg ser mange, der brokker sig over den. Jeg synes dog, at jeg har mange foundations som dufter på samme måde – f.eks. Urban Decay All Nighter Foundation. Foundationen kommer med en lille spatula, som man påfører produktet med, hvilket virker rigtig fint.

Er det den bedste foundation, jeg nogensinde har prøvet? Nej. Er det den dårligste? Nej. Men er det den bedste foundation jeg har prøvet, som kun har kostet 55 kr.? Absolut! Hvis I har lyst, kan I se Shannxo lave en sammenligning mellem denne og hendes favorit YSL foundation her – og det fortæller virkelig noget om kvaliteten! Jeg var ikke fuldstændig oppe at køre, da jeg prøvede den første gang. Den var lidt svære at blende ud og den blandede sig ikke ind i huden, som nogle af mine favoritter måske gør. Men jeg synes ikke den var specielt problematisk på min dehydrerede hud – jeg har i hvert fald prøvet værre.

LÆS OGSÅ: CLINIQUE EVEN BETTER GLOW FOUNDATION | anmeldelse + try-on!

Nedenunder kan I se mig uden foundation og med et lag foundation. Dækkeevnen er upåklagelige og på billeder ser den også fin ud. Bemærk hvordan den uden problemer har skjult alle mine urenheder. Men jeg synes dog der er en smule flashback? Det er måske svært at undgå, når man arbejder med så lys en farve. På min hud ser den lidt glødende ud, men det er kun indtil den får sat sig. Wet'n'Wild Photofocus Foundation Soft Ivory Try-On

LÆS OGSÅ: URBAN DECAY The Velvetizer | Pudderen, der gør din foundation perfekt!

Jeg føler lidt, at det her indlæg taler lidt for og lidt imod hele tiden. Jeg har svært ved at finde helt ud af hvad jeg synes – måske har det noget at gøre med, at jeg samtidig prøvede den nye NARS Natural Radiant Longwear Foundation, som fuldstændig har blæst mig bagud. Men mere om den i et senere indlæg!

Hvis du godt kan lide at gøre et godt køb og din hud ikke er for problematisk med tørre pletter eller meget olieret, så bør du prøve at give Wet’n’Wild Photofocus Foundation et forsøg. Til 55 kr. får man en helt okay foundation, som sidder fint på huden, holder hele dagen og dækker godt. Og for 55 kr. er det heller ikke så farligt at tage en chance. Har I prøvet Wet’n’Wild Photofocus Foundation og hvad tænkte I om den?

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

29. januar 2018
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Tina

  Flot, det gør virkeligt en ændring der tydeligt kan ses:-)

  29. januar 2018 at 12:28
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, man kan tydeligt se at den gør en forskel på huden 🙂

   29. januar 2018 at 12:35

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.