fbpx

YSL x ROUGE VOLUPTE LIPSTICK

Posted in Anmeldelser

Yves_saint_laurent_volupte_rouge_danmark_ysl_no_13_33

Et hurtigt lille indlæg om to af mine dyrere besættelser på læbestiftsfronten. Disse læbestifter fra YSL har altid fascineret mig – bare kig på indpakningen, er den ikke smuk? Det er næsten mere et dekorationsobjekt end læbestift. Fantastisk.

At produktet indeni så også er rigtig godt, gør mig kun endnu gladere. Især fordi de er lidt i den dyre ende. Jeg har købt mine i Magasin – men ved de sælges de fleste steder, hvor der er high-end makeup. De koster 260 kr. stykket.
De to farver jeg har købt er no. 13 – Peach Passion og no. 33 – Rose Neillia.
Jeg gik efter denne bestemte finish, som er dem med mest pigmentering og det er altid hvad jeg leder efter i læbestifter, da mine egne læber selv har meget farve, så der skal noget mere til at dække dem. De er bløde og lækre at have på og de virker faktisk ret fugtende på læberne og slet ikke udtørrende, som mange nok kender fra læbestifter.
Holdbarheden er OK, i forhold til at det er så cremede læbestifter. De holder sjældent til særlig meget – i hvert fald ikke mad og drikke. Men så må man bare have en med i tasken, så man lynhurtigt kan tage lidt mere på. Nedenunder kan I se swatches – og ja, det er virkelig farver med gang i, men især Peach Passion er sindssygt smuk, synes jeg.

Yves_saint_laurent_volupte_rouge_danmark_ysl_no_13_33

Så hvis man virkelig har brug for at forkæle sig selv og ikke har så meget imod det dyre prismærke på dem, vil jeg helt sikkert sige “go for it”. Jeg vil selv gerne have flere – hvis jeg altså finder nogle farver, som falder lige i min smag.

FØLG BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’

10. november 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.